Deputatul Șoldan, la alegerile președintelui PSD Mănăstirea Humorului: „Dan Hojbotă va aduna în jurul său un nucleu tot mai mare de oameni”

Președintele Tinerilor Social Democrați Suceveni, deputatul George Șoldan, a luat parte miercuri, 13 iulie, la conferința de alegeri a PSD Mănăstirea Humorului, după ce, în dimineața aceleași zile a fost alături de primarul comunei Vulturești, Cornel Salamaha, la sediul Ministerului Dezvoltării, la semnarea contractului prin care a obținut finanțare pentru asfaltarea DC4 din comuna Vulturești.
Parlamentarul sucevean a spus că Dan Hojbotă a preluat organizația Mănăstirea Humorului. De asemenea, Șoldan i-a urat succes președintelui PSD Mănăstirea Humorului în toate acțiunile pe care le va întreprinde.
„Dimineață la Ministerul Dezvoltării, după-amiază la Mănăstirea Humorului
După ce-am fost alături de primarul din Vulturești la semnarea finanțării unui proiect important pentru comuna sa, am ținut să ajung neapărat în această după-amiază în frumoasa comună Mănăstirea Humorului, pentru a participa la alegerile din cadrul organizației locale PSD.
M-am bucurat să văd printre ei mulți tineri determinați să facă treabă și să schimbe multe dintre problemele existente la nivelul comunei lor.
Cel care va conduce noua organizație a social-democraților de la Mănăstirea Humorului este Dan Hojbotă, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Frasin, căsătorit, tatăl a doi copii frumoși, un băiat de 20 de ani, student la Silvicultură, și o fată de 15 ani, elevă la un colegiu din Suceava.
Dan e hotărât să se implice în viața comunității din Mănăstirea Humorului, de data aceasta mult mai activ.
Are de gând să adune în jurul său un nucleu tot mai mare de oameni, de la familie, la cunoștințe, prieteni și toți cei cu care a intrat în contact în cei 25 de ani de activitate și care îl știu ca pe un om serios și de cuvânt.
Mi-a mărturisit că cel mai mult i-ar plăcea ca peste ani să-l aprecieze consătenii, și nu numai, pentru ce a făcut pentru comuna lui de suflet.
Succes, Dan Hojbota!
Spor la treabă, PSD Mănăstirea Humorului!”, a transmis deputatul Șoldan.
Ar putea fi o imagine cu 8 persoane şi persoane zâmbind
Deputatul Șoldan, alături de primarul Cornel Salamaha, la semnarea contractului de finanțare pentru asfaltarea DC4 din comuna Vulturești
În dimineața zilei de miercuri, 12 iulie, parlamentarul PSD de Suceava s-a aflat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, când primarul comunei Vulturești, Cornel Salamaha, a semnat contractul de finanțare pentru asfaltarea unui drum din localitate. 
„Aproape 5 kilometri de drumuri vor fi asfaltate!
Astăzi am fost alături de primarul Cornel Salamaha la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, la semnarea contractului prin care a obținut finanțare pentru asfaltarea DC4 din comuna Vulturești (Giurgești – Valea Glodului – Osoi).
Vorbim de modernizarea a nu mai puțin de 4,84 kilometri, un proiect în valoare de 9.186.381 de lei, din care 8.915.656 de lei sunt fonduri de la bugetul de stat.
Deși comuna Vulturești este una dintre unitățile administrativ teritoriale din județ cu un buget destul de mic, primarul Cornel Salamaha, ca un bun gospodar, a reușit să atragă mai multe proiecte de investiții în localitatea pe care o gospodărește.
Cel mai recent exemplu este chiar acest proiect finanțat astăzi prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.
Tot prin acest program urmează să fie finanțate alte două proiecte importate la Vulturești: construcția podului de la Valea Glodului și reabilitarea celui de la Giurgești.
De asemenea, în perioada următoare va fi demarat și proiectul de modernizare a DC1 Merești – Udești, din fonduri proprii ale primăriei Vulturești, iar la Compania Națională de Investiții există un alt proiect important: reabilitarea, modernizarea și dotarea dispensarului uman din Pleșești.
Felicitări , domnule primar Cornel Salamaha!
Spor la treabă în continuare!”, a transmis deputatul PSD de Suceava, George Șoldan.