Deţinut eliberat scos cu forţa din Penitenciarul Găeşti, după ce a refuzat să plece din închisoare

Un deţinut proaspăt eliberat din închisoare a refuzat să iasă din Penitenciarul Găeşti. Poliţiştii au fost nevoiţi să intervină pentru a-l scoate din celulă. Ulterior, bărbatul s-a întins pe strada din faţa închisorii.

În vârstă de 39 de ani, tânărul a refuzat să plece din închisoare, iar când a fost în sfârşit dat afară, s-a întins pe stradă şi a blocat traficul.

Bărbatul, care a executat o pedeapsă pentru tentativă de omor, a fost amendat cu 2000 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Momentan, nu se cunosc motivele pentru care tânărul a refuzat să plece din închisoare.

„La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești s-au deplasat în fața Penitenciarului Găești, unde au identificat un bărbat, de 39 de ani, eliberat pe parcursul acestei zile, care nu ar fi vrut sa părăsească Penitenciarul.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică”, se arată într-o informare a Poliţiei, scrie a3.ro.