Distracţie, zâmbete şi timp de calitate pentru copii. Vino la atelierele de creaţie gratuite din Iulius Mall!

Veste bună pentru cei mici, năzdrăvani animaţi întotdeauna de curiozitatea de a descoperi experienţe noi, care sunt așteptați în lumea fascinantă a creației. La Iulius Mall au reînceput atelierele din fiecare zi de sâmbătă, unde copiii au ocazia să se distreze şi să dea frâu liber imaginaţiei.

Copiii, aflaţi la vârsta explorărilor, cunoaşterii şi a imaginaţiei nelimitate, sunt aşteptaţi la Iulius Mall Suceava, unde au fost reluate atelierele de creaţie. În fiecare sâmbătă, vor avea ocazia să se distreze, dar şi să înveţe cum să creeze diverse obiecte, pe care le vor colora şi accesoriza exact cum le place lor. Totodată, vor afla noţiuni noi legate de pictură, desen sau arte plastice în general, oferite de specialiştii Creativ & Deco, care îi vor îndruma cu sfaturi.

Locul de întâlnire al micilor artişti va fi în zona Kids, atelierele fiind programate în două sesiuni, de la orele 14:00 şi 15:00. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor. Şi pentru că, de curând, au început cursurile, tema sesiunii creative de sâmbătă va fi realizarea unei rame pentru orarul şcolar. Materialele pentru activitățile creative sunt oferite de Iulius Mall, iar cei mici pot lua acasă ceea ce au creat în timpul atelierelor.

Iulius Mall încurajează adoptarea unui stil de viaţă sănătos, de aceea, în acest weekend, susţine Maratonul Cetăţii Suceava. „Aleargă pe meleaguri istorice, pentru o cauza nobilă!” este îndemnul evenimentului sportiv, care include cinci competiţii, în două zile, şi aproximativ 750 de participanţi. Acţiunea are scop caritabil, fiind dedicată strângerii de fonduri pentru proiectele Organizației Salvați Copiii – Suceava. Banii colectaţi vor fi utilizați pentru dezvoltarea de programe suport pentru mame și copii, prin dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți cu echipamente medicale performante. Cei care doresc să se înscrie la una dintre curse (maraton, semimaraton, cros, cursa populară sau a copiilor) vor găsi toate detaliile aici:  https://maratonulcetatiisuceava.ro/mcs-old/index.php.