(DOCUMENT) Harșovschi anunță oficial că vrea să candideze din partea PNL pentru funcția de primar al Sucevei

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a informat că s-a înscris oficial în competiția internă a PNL pentru desemnarea candidatului la funcția de primar al Sucevei. El a depus în acest sens o solicitare prin care informează conducerea PNL.

„Da, este adevărat!

M-am înscris în competiția internă din cadrul Partidului Național Liberal, pentru funcția de primar al municipiului Suceava, pe principiul că orice competiție poate duce la noi idei și soluții.

Așa cum am mai declarat, am fost, sunt și voi fi om de echipă, iar intenția mea nu este aceea de a concura împotriva cuiva, ci vreau doar ca vocea noastră să fie mai mult ascultată.

Îmi doresc continuitate, îmi doresc finalizarea proiectelor!
Cred că ceea ce s-a făcut până acum a fost bine făcut, dar îmi doresc și mai mult pentru suceveni. Pe ideea aceasta voi merge în continuare, deoarece nu mai vreau să se pună limite ideilor, proiectelor, soluțiilor.

După cum bine știți, sunt om de teren și întotdeauna mi-a plăcut să fiu un om printre oameni și tocmai discuțiile cu sucevenii m-au adus în punctul acesta. Ei au fost cei care m-au încurajat să vreau mai mult de la mine și mai mult pentru ei.

Pentru mine promisiunea devine obligație, iar atunci când mi-am dat cuvântul, am făcut tot posibilul să îl respect și asta voi face și de acum înainte.

Sunt omul provocărilor! Întotdeauna mi-au plăcut și spun eu că le-am făcut față, iar acum îmbrățișez cu entuziasm și speranță și această nouă provocare.
Am încredere că va fi bine, pentru că îi simt pe suceveni aproape.

Și tânăr, dar și cu experiență!

Dumnezeu să ne dea gând bun tuturor!

P.S.: Atașez cererea de candidatură și revenirea la aceasta, în care am explicat exact ce procedură trebuie urmată pentru stabilirea candidatului”, a spus Lucian Harșovschi.