Doi botoșăneni au fost arestați la Suceava, după o petrecere cu tentă homosexuală

 Ei au participat la o petrecere, după care au jefuit gazda * petrecăreții au fost contactați prin intermediul unui site de anunțuri matrimoniale

Magistrații de la Judecătoria Suceava au semnat mandate de arestare pentru doi bărbați din Botoșani, acuzați de tâlhărie. Ei au jefuit gazda unei petreceri, care au avut loc într-o locuință din cartierul Burdujeni. După ce au chefuit bine, ei au bătut gazda și i-au furat bunuri și bani.

Un chef încheiat cu o chelfăneală

Cazul este demn de tot hazul și face parte și din categoria „tot pățitul e priceput”. Dornic de aventuri sexuale, un sucevean a contactat, la finele anului 2022, doi bărbați din județul Botoșani, prin intermediul unui site de anunțuri matrimoniale. I-a invitat în locuința sa pentru o petrecere cu tentă homosexuală. I-a așteptat în Gara Burdujeni, apoi i-a poftit în casa sa. A fost o petrecere intimă, doar cu trei persoane, care s-a încheiat prost pentru gazdă. După ce cheful s-a stins, cei doi botoșăneni au cerut bani pentru călătoria de amoruri ieftine, iar de aici a ieșit un întreg scandal. Suceveanul nu i-a plătit, oaspeții l-au chelfănit zdrăvăn, apoi l-au jefuit, paguba fiind de 8.000 de lei.

Victima a sunat la 112 și a cerut ajutor, iar Poliția a deschis o anchetă. I-a găsit pe petrecăreți în urma unor percheziții făcute la locuințele lor din comuna Corni și din orașul Bucecea. Agresorii au fost puși sub acuzare. Victima s-a mai plâns și de un viol, care nu a fost confirmat.