Dosar penal pe numele unui sucevean turmentat care nu a vrut să achite o cursă, după ce s-a plimbat cu BOLT între Suceava și Salcea

Luni, 8 mai, la orele 00:33, C.C. a sesizat prin intermediul SNUAU 112 faptul că în calitate de șofer BOLT a preluat o comandă de transport ocazie cu care la finalul cursei clientul a refuzat să plătească.
Astfel, a fost identificat și legitimat apelantul  care a închiriat autoturismul pentru a face curse BOLT, iar în seara zilei de 07/08.05.2023 în jurul orelor 23:51 a fost solicitat prin aplicație să ducă o persoană din zona Complexului Zamca în orașul Salcea. După ce a preluat persoana respectivă și a ajuns la destinație persoana în cauză i-a spus ca nu are bani cash să achite și dorește să îl ducă înapoi în mun. Suceava pentru a retrage bani de la bancomat. La întoarcerea în mun. Suceava clientul i-a solicitat să meargă în zona restaurantului Vivendi pentru a se întâlni cu un prieten care îi va da bani pentru transport. Au ajuns în zona sediului Poliției municipiului Suceava și văzând că nu se înțelege cu persoanele în cauză C.C. a apelat SNUAU 112 în acest sens.
L-a fața locului a fost identificat și legitimat M.S. ce se afla vizibil sub influența băuturilor alcoolice, clientul cursei BOLT, cât și prietenul acestuia. D.A.. În urma discuțiilor purtate cu aceștia, D.A. a achitat contravaloarea transportului în valoare de 76 de lei șoferului C.C..
În cauză s-a întocmit proces verbal de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor,  urmând ca dosarul penal să fie soluționat procedural conform comptenței.
Cu privire la infracțiunea de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor C.C. nu dorește să depună plangere penală deoarece și-a recuperat prejudiciul.