Două noi podețe, construite cu bani de la bugetul local, la Coșna

Conducerea Primăriei comunei Coșna investește constant în toate domeniile din localitate, ținând mereu cont de nevoile cetățenilor. Astfel că, de curând, două noi podețe au fost construite în satul Teșna. Potrivit primarului Gavril Pardău, cele două investiții au fost realizate cu bani de la bugetul local al comunei Coșna, valoarea totală a acestora fiind de 301.817 lei fără TVA.

„Încercăm să investim în funcție de nevoile oamenilor din comuna noastră, iar acolo unde nu găsim sursă externă de finanțare, încercăm să facem investiția cu bani de la bugetul local, ca și în acest caz. Cele două podețe deservesc unui număr mare de cetățeni, iar construirea acestora era necesară”, a spus primarul comunei Coșna, Gavril Pardău.

Reamintim că localitatea Coșna s-a dezvoltat constant în ultimii ani, fiind făcute ample investiții în toate domeniile. De altfel, de curând, comuna a devenit și Stațiune Turistică de Interes Local, lucru care va facilita accesarea fondurilor europene, dar și promovarea turistică a acesteia.