Drumul județean Câmpulung Moldovenesc – Rarău va fi inaugurat pe 15 august. Primarul Mihăiță Negură: „Este o investiție foarte frumoasă”

Drumul județean 175 A care face legătura între municipiul Câmpulung Moldovenesc și Rarău, prin Izvorul Alb va fi inaugurat la mijlocul lunii viitoare. Anunțul a fost făcut de către primarul Mihăiță Negură, la Radio Top, după ce săptămâna trecută a fost la fața locului cu președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

„Proiectul de reabilitare și modernizare a drumului istoric al masivului Rarău prin Izvorul Alb reprezintă o investiție mult așteptată. Constructorii sunt în grafic și pe 15 august domnul președinte Flutur vrea ca proiectul să fie gata. E un drum important care se unește cu cel care vine pe Pojorâta, Transrarău, și cu cel care duce spre Valea Bistriței, prin Chiril. Este o investiție foarte frumoasă. Traseul arată extraordinar de pitoresc și e foarte atractiv. Drumul are 7,6 kilometri și ajunge la Cabana de pe Rarău”, a declarat primarul Mihăiță Negură la Radio Top.