DSP Suceava are un nou director. Acesta n-a dorit să dezvăluie cui datorează funcția

Direcția de Sănătate Publică Județeană Suceava are, începând de miercuri, 16 noiembrie, un nou director interimar. Este vorba despre ec. Daniela Odeh, fosta șefă a Biroului Programe de Sănătate din cadrul DSP. Ea a fost numită în această funcție, după ce, pe 8 noiembrie, farmacistei Olivia Vlad i-a expirat interimatul, iar Ministerul Sănătății nu i-a mai prelungit mandatul, din cauză că noua legislație prevede ca șeful DSP să aibă studii de licență economice, juridice sau de medicină.

Nimic greșit, doar că, până reprezentanții coaliției de guvernare au găsit un potențial director, zile la rând, instituția a rămas fără șef.  

Deși ec. Odeh s-a dezis de partidul care ar fi promovat-o în această funcție, este evident că locul său pe acest scaun nu este deloc întâmplător. În cadrul conferinței de presă organizate joi, 17 noiembrie, noul director a încercat să negocieze întrebările cu jurnaliștii și a evitat să ofere răspunuri întrebărilor ce nu o avantajau.

Economista Daniela Odeh este angajata DSP Suceava de aproximativ patru ani, iar până la sistemul de sănătate publică, aceasta activat în sistemul bancar.