Dublă crimă la Bran. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria locuință. Suspectul tragediei este chiar fratele celui decedat

Tragedie fără margini în Bran, acolo unde doi soți în vârstă de 38 de ani au fost găsiți fără suflare chiar în propria locuință.

El, angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ea, asistentă la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, și-au găsit sfârșitul după o ceartă cu un membru al familiei, suspect acum pentru decesul subit al soților.

Concret, cel luat în vizor de oamenii legii este chiar fratele pompierului angajat la punctul din Moeciu. Conform newsbv.ro, cei doi frații au avut o discuție în contradictoriu, avută din cauza unei moșteniri, o bucată de teren, în urma căruia fratele și cumnata atacatorului și-au pierdut viețile fără ca nimeni să știe nimic despre ei.

Ulterior, cel care a sesizat că ceva s-a întâmplat a fost părintele unuia dintre soți, care nu a putut să îi găsească.

De asemenea, mai apoi, colegii pompierului s-au sesizat după ce acesta nu s-a prezentat la locul de muncă în dimineața zilei de 16 ianuarie. Moment în care i-au sunat familia pentru a se lămuri ce s-a întâmplat cu el.

Astfel, cea care a găsit trupurile neînsuflețite   ale celor doi soți, căsătoriți în vara anului 2022, a fost chiar cumnata bărbatului.

Femeia, după apelul primit de la colegii pompierului, a mers acasă la cei doi soți, unde a găsit ușa de la intrare spartă și pe ei fără suflare, pe podea, zăcând într-o baltă de sânge. 

De asemenea, conform sursei menționate anterior, de precizat este și faptul că, la momentul descoperirii crimei, cele două victime prezentau lovituri puternice la nivelul craniului, pesemne capetele le-au fost zdrobite cu toporul.

În urma tragediei, în acest caz s-a deschis o anchetă, reprezentanții Parchetului și Poliția Stațiunii Bran aflându-se la fața locului pentru a efectua cercetările care să le arate cine se face vinovat de moartea celor doi soți și care a fost motivul care a condus la dubla tragedie. 

Dacă se va găsi vinovat de moartea soților, vinovatul va trebui să răspundă în fața legii pentru faptele lui, scrie wowbiz.ro.