Elevii Colegiului Național Militar din Câmpulung Moldovenesc, din nou pe podium

Elevii Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” demonstrează prin rezultatele obținute la olimpiadele și concursurile școlare că seriozitatea, pregătirea și nu în ultimul rând, dragostea pentru învățătură îi clasează mereu printre cei mai buni.
De astfel de calități a dat dovadă și elevul fruntaș Robert Crîstinariu, care a obținut Premiul I la Olimpiada de Fizică la faza județeană, fiind calificat la etapa națională. Anul trecut a obținut Medalia de Bronz la etapa națională a Olimpiadei de Fizică.
„Experiența de anul trecut m-a motivat să aleg în continuare această cale și am reușit, în urma acesteia, să îmi formez o nouă strategie de pregătire. Lucrul progresiv, răbdarea dedicată înțelegerii fenomenelor și antrenarea aparatului matematic au fost pașii în descoperirea frumuseții fizicii. Odată cu progresul academic, a fost necesară organizarea ideilor și urmărirea unui fir rațional în rezolvarea problemelor.
La început eram un fascicul divergent care străbătea vidul în căutarea unor răspunsuri. Munca și ajutorul domnului profesor Nicolae Debren au reprezentat sistemul optic care au focalizat toată energia luminoasă în ținta unui nou succes”, a spus elevul fruntaș Robert Crîstinariu.