Evenimente deosebite, organizate pe tot parcursul anului, la Dorna Candrenilor. Dănuț Candrea: „În aprilie va avea loc prima ediție a Balului Gospodarilor”

Primăria și Consiliul Local Dorna Candrenilor au definitivat calendarul evenimentelor socio-culturale ce vor avea loc pe parcursul anului 2023.

Astfel, potrivit edilului Dănuț Candrea, pe parcursul întregului an vor avea loc evenimente deosebite pentru toate vârstele și gusturile.

„Anul a debutat cu evenimentul pe care l-am organizat pe 24 ianuarie, de Ziua Micii Uniri, iar cel mai apropiat eveniment este cel din data de 8 martie, de Ziua Femeii, când va avea loc un spectacol muzical deosebit”, a spus primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.

Seria evenimentelor de la Dorna Candrenilor continuă și în luna aprilie, cu tradiționala expoziție cu vânzare de ouă încondeiate, dar și cu prima ediție a Balului Gospodarilor, ce se va desfășura la Casa de Cultură, în cea de-a doua zi a Paștelui.

În luna mai, Primăria și Consiliul Local organizează Ziua Eroilor, iar în iunie – o serie de manifestări interactive dedicate Zilei Copilului. Și în acest an, pe 20 august va fi organizată Ziua Comunei, ediția a XX-a, iar în luna septembrie, va avea loc un eveniment dedicat eroilor neamului românesc.

„În decembrie vom sărbători Ziua Unirii, iar pe data de 16 decembrie, cetățenii vor putea lua parte la un deosebit spectacol de colinde și obiceiuri de iarnă, urmând ca pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, cetele de colindători să fie așteptate la Casa de Cultură Dorna Candrenilor și la Căminul Cultural Poiana Negri”, a conchis Dănuț Candrea.