Expoziția–concurs de machete „Muzeul de Științele Naturii în imaginația copiilor”, până pe 30 octombrie, la Muzeul din Suceava

Reprezentanții Muzeului de Științele Naturii îi invită pe suceveni să participe la expoziția–concurs de machete „Muzeul de Științele Naturii în imaginația copiilor” tema acestui an este „Prieteni necuvântători”.

„Ne bucurăm că am ajuns la cea de-a VII-a  ediție a acestui concurs  care vă stârnește curiozitatea și imaginația în crearea unor machete deosebite. Ca în fiecare an noi vă propunem tema și vă invităm sa construiți, cu materiale naturale: hârtie, plastilină, carton, sfoară, materiale din natură precum castane, ghinde, nuci, frunze, diverse figurine care să prezinte animale de companie.

Copiii pot modela sau desena diverse animale de companie cum ar: pisici, cățeluși, papagali, peștișori, hamsteri, iepurași, porcușori de Guineea sau orice alt animal de companie. În jurul acestui animal de companie puteți apoi construi o machetă care reproduce mediul lui de viață.

Pentru orice informații puteți suna la telefonul  0230 213775 sau vă așteptăm la standul Muzeului de Științele Naturii.

Vă așteptăm machetele la muzeu până la data de 30 octombrie 2022”, au transmis reprezentanții Muzeului.