Facultatea de Medicină și Științe Biologice Suceava organizează ședințe de pregătire gratuite la disciplina Anatomie

Facultatea de Medicină și Științe Biologice din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava și Asociația Studenților Mediciniști și Biologi reamintesc tuturor elevilor că este important să își aleagă din timp programul de studiu pe care doresc să îl urmeze. În acest context, profesorii de la Departamentul de Ştiinte Biomedicale oferă sesiuni de meditații gratuite în vederea realizării unei pregătiri adecvate pentru a avea succes la examenul de admitere din acest an (https://admitere.usv.ro/).

Cursurile și seminarele, organizate în format hibrid, vor fi susținute de conf. univ. dr. Alexandru Nemțoi și de șef lucrări dr. Andrei Cucu, cadre didactice titulare la disciplina Anatomie. Întâlnirile se vor desfășura săptămânal, în perioada 11 martie – 15 iunie. Elevii interesați sunt invitați să se înscrie utilizând formularul disponibil la următoarea legătură: https://forms.gle/A86jW6xjPs9BKrMp7

Pentru mai multe informații legate de înscrierea la aceste sesiuni de meditații gratuite, elevii pot trimite un mesaj la adresa [email protected].