Femeie din comuna Sadova, găsită decedată în locuință

Marți, 23 mai, la ora 13:00, lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin sesizare directă de către un bărbat din comuna Sadova, cu privire la faptul că Lucica B. a fost găsită decedată în locuința sa din aceeași localitate.

Având în vedere cele de mai sus, lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului, constatând că aspectele se confirmă,  Lucica B. în vârstă de 75 de ani fiind identificată într-o cameră cu destinația de dormitor, în locuința sa din comuna Sadova,  întinsă pe pat cu fața în sus, fără a prezenta semne vitale.

Din cercetări a rezultat faptul că femeia locuia singură la domiciliul său, era cunoscută ca o persoană consumatoare de băuturi alcoolice, iar din data de 21.05.2023 nu a mai fost văzută prin localitate, până în momentul în care a fost identificată decedată.

Cadavrul a fost examinat de un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Câmpulung Moldovenesc,  reieșind că decesul a survenit de cca. 48 ore, de la data identificării.

La o examinarea cadavrului s-a constatat că aceasta nu prezenta urme de violență.

Având în vedere cele constatate, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de „uciderea din culpă”,(moartea suspectă) prevăzută și pedepsită de art. 192 alin. (1) din Codul penal.