Femeie lovită pe trecerea de pietoni de o mașină a MApN

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost lovită pe o trecere de pietoni din Focșani de o mașină a Ministerului Apărării Naţionale (MApN). Victima a fost transferată la Galați.

„Victima, un pieton cu traumatism cranio-cerebral închis, a fost preluată conştientă de la locul accidentului şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani. În urma investigaţiilor efectuate în UPU Focşani, s-a solicitat transferul victimei cu o ambulanţă de tip B2 cu asistent la Neurochirurgie Galaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, luni dimineaţă, pe strada Bucegi din municipiul Focşani, o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost acroşată de un autoturism, în timp ce traversa strada regulamentar. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Autovehiculul implicat în evenimentul rutier aparţine MApN. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, scrie psnews.ro.