Flutur, către Stan: „Măcar știu una și bună, că nu sunteți aliat în coaliție, ci sunteți un curajos luptător. Mie încă nu îmi vine să cred”

Președintele PNL și al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis un nou mesaj care îl vizează pe senatorul PSD Ioan Stan, după ce, cel din urmă l-a atacat public.
„În loc de replică pentru domnul Stan
M-am liniștit, stați bine în sondaje, ați condus echipe la câștig, deci veți candida împreună cu mine la președinția Consiliului Județean Suceava. Asta înțeleg din atacurile zilnice pe care le faceți la adresa mea.
Domnule Stan, astăzi, ca și ieri și ca toate zile trecute, am foarte multă treabă pentru județul Suceava. Vă reamintesc, domnule Stan, că recent am recepționat drumul de la Izvoarele Sucevei către Ucraina. Am finalizat un proiect de modernizare a Aeroportului Internațional Ștefan cel Mare Suceava. Recent am dotat Spitalul Clinic Județean cu un nou aparat scintigraf pentru depistarea cancerului. Sâmbătă s-a finalizat modernizarea Vămii Siret, proiect în care am fost total implicat. Ieri am participat la bilanțul ADR Nord Est, unde s-a văzut că județul Suceava e pe podium, având 297 de proiecte, în valoare 350 milioane de euro aprobate, unde orașul Suceava este campion la dotarea cu autobuze electrice, unde județul Suceava este campion la investii în turism, Muzeul Lemnului, Cazinoul Băilor, Muzeul Etnografic Gura Humorului, Muzeul Holocaustului de la Siret, Mănăstirile Probota și Bogdana, reabilitate, care au devenit adevărate perle turistice, unde sub președinția mea în acest an și cu sprijinul colegilor s-a făcut absorbție prin ADR Nord Est de 100% pe POR. Astăzi recepționez un proiect transfrontalier cu Ucraina și dotăm ISU Suceava cu utilaje și echipamente pentru salvarea vieților oamenilor. S-a finalizat parcul tehnologic promovat de CJ Suceava la Siret, s-a finalizat Muzeul de Istorie de la Siret și tot astăzi s-a dat undă verde pentru aprinderea gazului metan pentru populația din Vatra Dornei, unde am avut o implicare totală. Domnule Stan, este o poză a câtorva fapte care vorbesc singure. Terminați-o cu amenințările că nu mă impresionați! Hai la luptă politică pe bune! Abia vă aștept și măcar știu una și bună, că nu sunteți aliat în coaliție, ci sunteți un curajos luptător. Mie încă nu îmi vine să cred”, a transmis Flutur.