Flutur, către Stan: „Voi ridica de fiecare dată probleme care se referă la județul Suceava, fără să vă cer aprobarea”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, îi răspunde senatorului Ioan Stan, după ce, cel din urmă a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia l-a criticat pentru acțiunile sale din ultima perioadă.
„Domnule Stan, vă chem la acțiuni de dezvoltare a județului Suceava. Încetați a îmi mai face fișa postului, pentru că am văzut ce fișe de post ați făcut dumneavoastră și echipa dumneavoastră când ați fost în fruntea administrației. Doar câteva vi le aduc aminte:
– Șoseaua de centură întârziată 7 ani.
– Împrumuturi pentru gaz metan și gazul nu a mai ajuns niciodată și dacă vreți aș putea continua.
Eu aleg să continui cu acțiuni care se referă la îmbunătățirea vieții sucevenilor, fie că vorbim acum de probleme de sănătate, unde voi iniția întâlniri pentru fluidizarea pacienților în mod corespunzător la spitalele din județ, fie că vorbim despre probleme legate de drumurile naționale care trebuie reparate în județ. Ca unul din liderii coaliției de guvernare, voi ridica de fiecare dată probleme care se referă la județul Suceava, fără să vă cer dumneavoastră aprobarea”, a spus președintele Gheorghe Flutur.