Fratele senatorului traseist Gheorghiță Mîndruță, angajat la Primăria Fălticeni

USR Fălticeni a transmis un comunicat de presă prin intermesiul căruia a informat că fratele senatorului traseist Gheorghiță Mîndruță, fost USR – trecut în barca PSD, și-a găsit un loc călduț la Primăria Fălticeni.

Redăm integral comunicatul de presă transmis de USR Fălticeni:

„Cel mai mare angajator din municipiu, Primăria Fălticeni, «SE DEZVOLTĂ!»

Aparatul de specialitate al primarului PSD Coman Gheorghe Cătălin se dezvoltă doar cu clientela de partid și masa de sinecuriști. Noi angajări în luna mai 2023!
https://www.falticeni.ro/concursuri/concursuri.php
Spre exemplu, fratele senatorului traseist PSD Gheorghiță Mîndruță (M. B.) a fost angajat la Primăria Fălticeni, pe postul de Inspector clasa I în cadrul Compartimentului situații de urgență. Pentru ei sunt bani!

https://www.falticeni.ro/concursuri/Rezultat%20proba%20scrisa%2005.05.2022.pdf

Avem cele mai mari scumpiri din ultimii 20 de ani, profesorii sunt umiliți și nu se dorește eliminarea pensiilor speciale. Acesta este contextul în care PSD și PNL nu au bani pentru mărirea salariilor profesorilor, dar fac angajări și îi dau pe sinecuri și pensii speciale.

Și fălticenenii plătesc pentru clientela de partid și sinecurile PSD-ului.

USR Fălticeni se delimitează de astfel de practici, acuză administrația locală de lipsa transparenței și anunță că va veni pe viitor cu exemple concrete, în încercarea de a introduce criteriul bunului-simț în
alocarea resurselor publice”.