Gelozie dusă la extrem. O femeie din UK și-a înjunghit vecina, după ce aceasta a crezut că flirtează iubitul ei: „Te uiți după bărbatul meu?”

O femeie din Anglia și-a înjunghiat vecina din gelozie, după ce aceasta a crezut că femeia se uită la iubitul ei. Katie Dalziel a atacat-o cu un cuțit de bucătărie pe Laura Glannister, dintr-o criză de gelozie dusă la extrem.

Potrivit anchetei, victima ar fi fost deranjată de zgomotul care vedea de la casa lui Katie, în timp ce copilul ei de șapte ani încerca să doarmă. Când a mers să-I spună acesteia să facă gălăgie, Laura a fost întâmpinată de un bărbat. Katie ar fi fost deranjată de faptul că femeia și-a permis să apară la ușa ei pentru a doua oară, crezând că motivul este de fapt iubitul ei, nu gălăgia, relatează Mirror.

Katie, o femeie în vârstă de 31 de ani, ar fi început apoi să fie agresivă și să pornească o ceartă aprinsă care a degenerate și a dus la tentative de omor. Femeia i-ar fi spus victimei: “Te uiți după bărbatul meu?”. Apoi, a înjunghiat-o cu un cuțit de bucătărie, în bărbie.

Femeia a fost înjunghiată în bărbie, cu un cuțit de bucătărie

„Victima și-a amintit că a simțit durere și apoi a văzut doar sânge”, a spus avocata victimei. După ce a fost înjunghiată, bărbatul agresoarei a dus-o în casă pe femeie și a încercat să-I trateze rana, dar, în cele din urmă, a fost dusă la spital. Femeia a fost înjunghiată în bărbie. După atac, atât agresoarea cât și iubitul ei au fost arestați.

Cei doi erau în stare de ebrietate iar Katie nu a încetat să vorbească urât despre femeia pe care a înjunghiat-o. Ofițerii au găsit un cuțit de bucătărie zimțat pătat de sânge în spatele unui scaun din casă, iar ulterior, prin analize medico-legale, s-a confirmat că sângele îi aparține Laurei. Femeia a fost condamnată la 18 luni de închisoare și i-a fost impus un ordin de restricție pe termen nedeterminat, scrie observator.ro.