Gheorghe Apetrii și-a prezentat echipa de consilieri locali: „Toți sunt oameni valoroși și respectați în comunitatea dorneană”

Ing. Gheorghe Apetrii, candidatul PSD la Primăria municipiului Vatra Dornei, și-a prezentat echipa de consilieri locali cu care intră în competiția electorală din 9 iunie. Potrivit acestuia, deviza echipei social democraților dorneni este „Unitate și Determinare”.

Trebuie spus că lista a vost validată în seara zilei de luni 1 aprilie, moment ce a contribuit la consolidarea echipei candidatului Apetrii.

„Seara trecută, am avut bucuria de a ne reuni într-o nouă ședință constructivă de echipă, în cadrul căreia am validat lista noastră de candidați pentru Consiliul Local. Această întâlnire a fost nu doar un moment de consolidare a echipei noastre, ci și o oportunitate de a primi noi colegi în rândurile noastre, oameni pregătiți să contribuie cu pasiune și dedicare la dezvoltarea orașului nostru drag, Vatra Dornei.

Cu onoare și mândrie, vă prezint astăzi echipa PSD pentru Consiliul Local al Municipiului Vatra Dornei, o echipă puternică și diversă, alcătuită din profesioniști remarcabili, din diverse categorii socio-profesionale. Avem în echipă medici specialiști, ingineri talentați, economiști experimentați, profesori devotați și antreprenori vizionari, toți fiind oameni valoroși și respectați în comunitatea dorneană. Fiecare membru al echipei de consilieri este pregătit să-și aducă contribuția la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Vatra Dornei și sunt mândru să am alături oameni atât de frumoși”, a transmis candidatul PSD la Primăria Vatra Dornei, ing. Gheorghe Apetrii.

Lista integrală a candidaților pentru Consiliul Local Vatra Dornei: 

 

1 GHEORGHE APETRII – Inginer, Antreprenor

2 VIORICA GNACIUC – Medic Specialist Neurolog

3 SORIN ILIE MATEICIUC – Inginer, Antreprenor

4 ADRIAN ȚARCĂ – Economist, Antreprenor

5 DANA GROZA – Profesor Învățământ Preșcolar

6 CAROL CÎRCU – Consultant Camera de Comerț și Industrie Suceava, Filiala Vatra Dornei

7 SORIN BACIU – Colonel (r)

8 FLORENTINA GABRIELA COSTEA – Medic Primar, Șef Secție Medicină Internă

9 BIANCA IOANA CHESARU – Medic primar Medicină de laborator, Conferențiar universitar, doctor în științe medicale

10 ANDREI MARIUS COJOCĂREANU – Jurist, Antreprenor

11 MIHAIELA MARINCA – Profesor Limba Franceză

12 MAXIM CANDREA – Subinginer

13 ANCA HRIB – Avocat

14 PAUL BEREHOLSCHI – Profesor Informatică

15 MONICA SERENELA RUSU – Economist

16 ADRIAN VALENTIN ȘTEFĂNEL – Antreprenor

17 DĂNUȚ NEDELEA – Antreprenor

18 RODICA BUȘCU – Psiholog Psihoterapeut

19 ROBERT FULOP – Antreprenor

20 CORNEL UNGUREANU – Antreprenor

21 GABRIEL GHEORGHIȚĂ STRĂJERU – Inginer, Antreprenor

22 CIPRIAN BÂJBÂIAC – Student Științe Economice

Pe lângă lista pentru Consiliul Local, PSD Vatra Dornei a validat și reprezentanții bazinului Dornelor pentru Consiliul Județean Suceava, respectiv pe CEZAR IOJA și RADU ADRIAN REY.

„Colegii validați sunt deja cunoscuți în societate, au anvergura necesară pentru a ne reprezenta cu cinste la nivel județean, iar nominalizarea acestora a fost făcută inclusiv ca urmare a consultărilor cu primarii PSD din Țara Dornelor. Pe lângă suportul acordat echipei locale, cei doi vor face parte și din echipa deputatului Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava și vor contribui cu siguranță la victorie.

Țin să mai fac încă o mențiune importantă – pe lângă persoanele nominalizate pe liste, am alături o întreagă echipă de oameni motivați și hotărâți să contribuie cu tot ceea ce pot la mult așteptata schimbare de administrație, de viziune și sunt sigur că acest lucru se va întâmpla după 9 iunie. Această echipă minunată pe care o am alături, cu care mă mândresc și care se mărește pe zi ce trece îmi dă atât putere cât și încrederea că dornenii se trezesc din amorțire și nu mai acceptă nepăsarea și incompetența!

Unitatea și determinarea sunt valorile care ne ghidează în fiecare acțiune și decizie pe care le luăm. Știm că avem resursele și cunoștințele necesare pentru a face din Vatra Dornei un loc mai prosper și mai plăcut de trăit. Împreună, ne-am angajat să realizăm fiecare obiectiv pentru binele orașului nostru drag. Vatra Dornei, Misiune Posibilă!”, a transmis ing. Gheorghe Apetrii.