Gheorghe Șoldan: „Vreau să punem umărul împreună pentru Rădășeni, pentru fiecare localitate, de altfel, din județul nostru”

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, s-a întâlnit la Căminul Cultural din Rădășeni cu aproximativ 150 de localnici cu care a discutat despre viitorul comunei lor, despre cum, împreună cu candidatul PSD pentru funcția de primar, Vasile Pintilie, vor putea aduce o schimbare reală în administrația locală.
„În viața oamenilor din Rădășeni, în cele din urmă.
O comunitate din care foarte mulți tineri au ales calea străinătății, iar Vasile, Lică cum îi spun cunoscuții, își dorește să le creeze condițiile necesare pentru a-i aduce înapoi.
Căsătorit, tată a trei copii, Lică e un antreprenor de succes și, deși nu a mai făcut politică, a decis să se implice tocmai pentru o administrație modernă, orientată spre nevoile oamenilor din comună.
Cu sprijinul nostru, al echipei PSD Suceava, Vasile Pintilie vrea să atragă cât mai multe investiții prin care să dezvolte comuna, să susțină agricultura locală și să le arate celor aflați departe de familiile lor că și acasă se poate trăi bine.
Sunt convins că Lică va fi un primar foarte dedicat comunității sale și, așa cum a reușit în mediul privat, va avea succes și în administrația publică.
Le-am cerut și eu oamenilor prezenți în sala căminului cultural sprijinul pentru președinția Consiliului Județean Suceava.
Vreau să punem umărul împreună pentru Rădășeni, pentru fiecare localitate, de altfel, din județul nostru.
Pentru un viitor mai bun pentru fiecare dintre noi, indiferent de satul sau orașul în care trăim.
Iar pentru acest angajament am nevoie de primari cât mai buni în echipa mea.
Cu o astfel de echipă putem transforma întregul județ Suceava într-un model de administrație eficientă.
Pentru că dezvoltarea județului înseamnă dezvoltarea fiecărei localități în parte!”, a transmis Gheorghe Șoldan.
CMF: 21240002