Gianina Ursu anunță că viceprimarul de la Mănăstirea Humorului va fi candidatul USR la Primărie, după ce edilul în funcție a trecut la PNL

Președinta USR Suceava, Gianina Ursu, a declarat marți, 30 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, că viceprimarul comunei Mănăstirea Humorului, Constantin Jucan, va fi candidatul USR pentru funcția de primar al acestei localități. Ea a precizat că această decizie a fost luată după ce primarul Viorel Croitoru a anunțat că la alegerile locale de anul acesta va candida din partea PNL.

„Cel mai probabil domnul Jucan va candida din partea USR pentru Primăria Mănăstirea Humorului. Am avut o discuție și se pare că el își dorește să candideze”, a precizat Gianina Ursu.

În ceea ce privește problemele cu care s-a confruntat edilul Croitoru în cadrul Organizației Locale a USR, Gianina Ursu a spus că „acestea au fost din cauza lipsei de comunicare, sau din cauza unei comunicări defectuoase”.

„Noi am vrut să facem și o mediere, la nivel de Birou Județean, însă lucrurile s-au întâmplat repede (făcând referire la fatul că Viorel Croitoru a anunțat că trece la PNL. n.r.)”, a precizat președinta USR Suceava.

Ea a adăugat ironic: „Acum, ce să spun, dacă domnul primar a trecut la opoziție și noi avem consilieri care sunt ai noștri, na…, ghinion! Ai noștri nu vor mai fi cuminți”.