Grupuri de colidători, de Sfântul Andrei, pe scena Cazinoului din Vatra Dornei

Gheorghe Flutur, Președintele Consiliului Județean Suceava, a transmis că ziua de joi, 30 noiembrie, a fost, așa cum a programat, o zi plină la Vatra Dornei. Grupuri de colindători aduse de Centrul Cultural Bucovina au colindat în Cazinoul proaspăt redeschis, pe scena din fața Cazinoului, dar și la Catedrala „Sfânta Treime”.
„Așa cum ne așteptam, Vatra Dornei a prins viață, răsunând de colinde în ajunul Zilei Naționale a României. Foarte mulți turiști sunt în momentul de față în stațiunea Vatra Dornei. Deși a fost destul de frig, mulți turiști, dar și mulți localnici au ieșit la plimbare, au vizitat Târgul de Crăciun și au vizitat Cazinoul Băilor, cu expoziția cu istoria Bucovinei.
Ne dorim pe viitor că acest Palat al Dornelor, sau palatul de cură, cum se numea în trecut, să fie o zonă de recreere, o zona de încărcare emoțională, o zona de spiritualitate românească, iar acesta clădire a cazinoului să își atingă scopul pentru care a fost construit din jertfa dornenilor. Dorim ca vizitatorii, turiștii din stațiune să petreacă momente plăcute, să asiste la diverse spectacole și acțiuni de petrecere plăcută a timpului liber. Astfel, cine vrea sa călătorească într-un trecut curat, boem și cu multe surprize, să vină la Vatra Dornei. Sunt convins că între stațiunile turistice din Bucovina se va naște o competiție, iar eu personal îmi doresc ca în urma acesteia să câștige turistul”, a transmis președintele Gheorghe Flutur.