Identifică mai ușor candidații potriviți prin utilizarea unui soft recrutare

Îți dorești să găsești mai ușor specialiști pentru businessul tău? Utilizează un soft recrutare, funcționalitate regăsită într-un soft HR complex, care simplifică activitatea departamentului de resurse umane. Instrumentele digitale menite să eficientizeze administrarea de personal, dar și alte operațiuni administrative, sunt tot mai căutate în ultimii ani. Soluțiile software sunt inovate în permanență, astfel încât să răspundă la toate situațiile particulare din companii, indiferent de domeniul de activitate.

Gestionează proiecte ample cu un soft recrutare

Printre sarcinile complexe ale specialiștilor HR, se numără identificarea și selecția candidaților potriviți pentru nevoile organizației. Utilizarea unui soft recrutare îi ajută să ajungă mai ușor la oamenii potriviți pentru pozițiile deschise din diferite departamente. Cu o astfel de soluție tehnologică, disponibilă într-un soft HR, poți importa CV-urile aplicanților de pe mai multe platforme, iar ulterior să le alegi pe cele potrivite pentru tine. Digitalizarea anumitor procese de recrutare îți oferă un grad suplimentar de control și îți permite să te concentrezi mai mult asupra altor aspecte importante, cum ar fi organizarea interviurilor, analiza probelor practice și revizuirea listei scurte de candidați.

Adună toate datele importante într-un singur loc

Centralizarea proceselor cu un soft recrutare aduce eficiență departamentului de HR, și contribuie la succesul companiei în eforturile de recrutare a candidaților potriviți. În același timp, este o modalitate foarte bună de a economisi timp și resurse materiale pentru a identifica și angaja profesioniștii de care ai nevoie. Având la îndemână un soft HR complex, în care este inclus un soft recrutare, poți gestiona și vizualiza o bază de date centralizată care poate fi accesată de utilizatorii aprobați, în orice moment și de oriunde.

În plus, integrarea noilor angajați într-o companie poate fi realizată din același sistem, asigurând un flux optim de lucru pentru toți cei implicați. Alături de activitatea de recrutare, dintr-un soft HR poate fi gestionat onboarding-ul celor care se alătură organizației, dar pot fi administrate și procesele de training și de evaluare.

Comunicare îmbunătățită între părți

Într-o campanie de recrutare, este esențial să poți oferi răspunsuri rapide candidaților și să păstrezi o bună comunicare cu propria echipă. Un soft recrutare oferă câteva instrumente intuitive pentru comunicare și îți permite să trimiți răspunsuri rapide. Modulul dintr-un soft HR permite îmbunătățirea canalelor de comunicare și menținerea candidaților informați despre etapele procesului de recrutare.

Un soft de recrutare simplifică mai multe aspecte ale procesului de identificare și selecție, fiind un sprijin pentru a lua deciziile finale de trimitere a ofertelor sau de angajare. Având totul la îndemână, de la filtrarea candidaților la realizarea unei liste scurte cu cei mai potriviți pentru nevoile companiei tale, procesul de recrutare devine mult mai eficient. Candidații își doresc să aibă parte de o experiență plăcută atunci când sunt în căutarea unui job, în care comunicarea cu organizația să aibă loc într-un mod transparent și ușor. Un soft recrutare facilitează desfășurarea optimă a recrutării, și oferă companiilor posibilitatea de a trimite răspunsuri rapide către aplicanți. În acest fel, scad șansele să pierzi un potențial nou-angajat din cauza unui e-mail trimis cu întârziere.

Soft recrutare – sprijin pentru specialiștii HR

Soluțiile software sunt tot mai prezente în companiile de pretutindeni, pentru a asigura procese optime de lucru, economisirea timpului și a resurselor materiale, dar și creșterea productivității generale. Deși un proces de recrutare poate avea succes și fără sprijinul tehnologiei, un soft HR aduce numeroase beneficii pentru identificarea și selecția candidaților potriviți. Prin utilizarea softului de recrutare, ai parte de operațiuni eficientizate și cresc șansele de a ajunge mult mai ușor la profesioniștii de care ai nevoie în companie.

Descoperă softul HR dezvoltat de UCMS by AROBS

Pentru a găsi cu ușurință candidații de care ai nevoie, utilizează un soft HR, în care este inclus un soft recrutare. UCMS by AROBS, o companie cu o experiență de peste 25 de ani, a dezvoltat sistemul True HR, o aplicație de resurse umane intuitivă cu 19 module distincte. Dacă dorești să afli mai multe despre modul de funcționare al softurilor create de specialiștii UCMS by AROBS, trimite un e-mail la [email protected] sau apelează numărul de telefon 0738 822 537.