Încă 6 kilometri de drum din comuna Capu Câmpului, modernizați prin PNI „Anghel Saligny”

Mai multe tronsoane de drum comunal din comuna suceveană Capu Câmpului vor intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. Investiția, realizată cu fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, se ridică la zece milioane de lei și însumează aproximativ șase kilometri de drum.

Potrivit primarului comunei Capu Câmpului, Marcela Bîrsan, prin intermediul acestui proiect vor fi realizate lucrări de reabilitare, de modernizare, pe tronsoanele pe care au fost aduse deja apa și canalizarea și,  totodată, vor fi betonate șanțurile și vor fi montate rigole pietonale, acolo unde starea drumului o permite.

„Infrastructura rutieră din comuna noastră a suferit multe îmbunătățiri, iar acum acum încercăm să sincronizăm într-o logică normală, asfaltarea drumurilor și proiectul de apă și canal. Le mulțumesc cetățenilor mei dragi pentru înțelegere și cred cu tărie că, împreună, mergem pe drumul cel bun”, a spus primarul comunei Capu Câmpului.

Și pentru că într-o comunitate toate domeniile sunt importante, edilul Marcela Bîrsan nu ratează nicio oportunitate de finanțare, ba din contră: întotdeauna are proiecte pregătite.  Așa se face că, și în această perioadă,  în evaluare la Compania Națională de Investiții sunt  două obiective foarte importante pentru comunitate. Este vorba de construirea unei noi școli cu clasele I – IV și a unei săli de sport moderne.

Un alt proiect de suflet al edilului de la Capu Câmpului este cel privind transformarea unității comerciale, care a fost achiziționată deja de Primărie, într-un dispensar medical modern și dotat la standarde europene.

Și acest proiect este pregătit, gata să fie depus pe cea mai potrivită axă de finanțare.