Încă două proiecte importante, implementate anul acesta, la Voitinel

Primarul comunei Voitinel, Maria Pleșca, a anunțat că două investiții importante pentru cetățenii din localitate se concretizează anul acesta. Este vorba despre modernizarea a 2,5 kilometri din Drumul Comunal Voitinel, care include și podul de peste râul cu același nume, și despre extinderea rețelelor electrice în două zone din localitate.

Primărița Maria Pleșca a subliniat că modernizarea drumului se realizează cu fonduri guvernamentale, obținute printr-un proiect pe calamități de la Compania Națională de Investiții, iar rețelele electrice se extind printr-un parteneriat între Primăria Voitinel și Delgaz Grid.

„În ceea ce privește investiția efectuată de CNI, noi deja am predat amplasamentul și am dat ordinul de începere a lucrărilor, iar într-un timp spun eu scurt oamenii vor putea beneficia de modernizarea acestui drum. Acest tronson de drum va fi betonat, iar după ce vor fi finalizate atât proiectul sus menționat, cât și un alt proiect cu finanțare guvernamentală, prin PNI Anghel Saligny, ce prevede modernizarea a încă 3,5 kilometri, aproximativ 97% din rețeaua de drumuri comunale din Voitinel va fi modernizată”, a spus primarul comunei Voitinel, Maria Pleșca.

Aici trebuie menționat că primărița Maria Pleșca este mereu atentă la cum se lucrează, fiind prezentă zilnic pe șantierele din comună, astfel încât fiecare lucrare să fie de calitate, iar beneficiarul final, adică cetățeanul, să beneficieze de condiții moderne.

În cartierul Mociră din comuna Voitinel s-a investit de-a lungul anilor atât în infrastructura de apă și canal, cât și în cea rutieră, singurul minus acolo fiind curentul electric. Și cum edilul Maria Pleșca face mereu tot posibilul pentru ca cetățenii pe care îi reprezintă să beneficieze de condiții bune de trai, încă de acum 4 ani „se luptă” pentru ca oamenii să beneficieze și de electricitate, lucru care se întâmplă acum.

Și cum nevoile cetățenilor sunt într-o permanentă schimbare, primărița Maria Pleșca lucrează constant la noi și noi proiecte de investiții menite să crească calitatea vieții cetățenilor.