Ing. Vasile Mucilenița intră în cursa electorală și candidează pentru un nou mandat: „Cheia succesului nu este bălăcăreala, ci faptele care se văd”

Primarul în funcție al comunei Fântâna Mare, ing. Vasile Mucilenița, candidează pentru un nou mandat în fruntea Primăriei și asta pentru că vrea să ducă la bun sfârșit proiectele de suflet pentru care a obținut finanțare nerambursabilă. Astfel că, edilul nu vine în fața alegătorilor cu promisiuni irealizabile, ci cu fapte concrete, el dovedind în timp că se ține de cuvânt.

Fiecare rând de alegeri poate fi asociat cu un examen la care oamenii dau nota finală, iar edilul de la Fântâna Mare este pregătit și de această dată să intre în competiția electorală.

„Oamenii nu pot fi păcăliți cu promisiuni ce nu se pot realiza, de aceea, le recomand încă o dată, înainte de a-și da votul, să se gândească bine și să facă deosebirea între un om care a dovedit că face lucruri concrete pentru ei și unul care face doar promisiuni fără să fi realizat nimic. Am toată convingerea că cetățenii comunei Fântâna Mare vor alege înțelept”, a declarat primarul comunei Fântâna Mare, ing. Vasile Mucilenița.

De altfel, istoria a demonstrat că, înainte de alegeri, contracandidații primarului în funcție, care nu au ce să-i reproșeze din punct de vedere administrativ, încep atacul la persoană, însă ing. Vasile Mucilenița a subliniat că el nu va răspunde cu violență la violență și nu va da curs niciunei provocări denigratoare.

„Oamenii judecă bine toate faptele noastre, iar cheia succesului nu este bălăcăreala, ci faptele care se văd”, a conchis edilul.

Trebuie spus că ing. Vasile Mucilenița este la cârma localității încă de la reînființare, dovedind că pașii de furnică, perseverența și dorința de face ca pe acolo pe unde a trecut să fie mai bine, pot mișca lucrurile în sensul care trebuie, iar o comună ce ieri părea că nu are șanse de dezvoltare, astăzi este una ce stă cu capul sus la „masa comunelor dezvoltate” din județ și din țară.