Inimile sucevenilor sunt pe mâini bune. Dr. Roberto Haret a revenit la Spitalul Județean: „Putem oferi servicii medicale la fel de bune ca în spitalele universitare”

Reputatul medic cardiolog intervenționist Roberto Haret a revenit la Suceava, după ce, timp de trei ani, a activat în cadrul Spitalului Județean Constanța. Revenirea acestui profesionist la Suceava are doar avantaje atât pentru echipa de intervenționiști de la SJU, cât și pentru sucevenii ce vor fi tratați de acesta.

Despre întoarcerea la Suceava, dr. Roberto Haret a vorbit cu emoții, subliniind că este recunoscător celor doi colegi medici de aici care au contribuit la decizia de a se întoarce acasă.

„Este o mare bucurie pentru mine că m-am întors acasă. Întoarcerea mea a depins de doi oameni: dr. Pușcașu și dr. Calancea. Sper să nu dezamăgesc și sper că o să facem o echipă unită de cardiologie intervențională. Am ambiția ca oamenii din județ să înțeleagă că putem oferi servicii medicale la fel de bune și performante ca cele din spitalele universitare”, a spus dr. Roberto Haret.

El a transmis mulțumiri și echipei de la Constanța cu care, vreme de trei ani, a colaborat.

„Vreau, de asemenea, să mulțumesc colegilor mei de la Spitalul Județean Constanța și directorului de acolo care au fost alături de mine și m-au primit în echipa lor acum trei ani”, a mai spus medicul Roberto Haret.

Reamintim că Roberto Haret a plecat de la Spitalul Județean Suceava în 2019, după disensiuni cu conducerea de atunci a celei mai mari unități medicale. În cei trei ani a lucrat într-un centru medical privat care funcționa în cadrul Spitalului Județean Constanța.