Inovație termică: pompe de căldură eficiente de la Altecoventă

Cum să ai parte parte de căldura necesară în locuință, dar și costuri mai mici? Soluția vine de la pompele de căldură, eficiente din toate punctele de vedere. Acestea pot funcționa pentru a încălzi, dar și pentru a răci spațiile. În orice caz, sunt soluția pentru confortul termic mult dorit. 

Despre pompe de caldura eficiente cu siguranță am auzit cu toții. Sunt sisteme moderne și neconvenționale de încălzire. Cine și de ce le-ar alege, află în rândurile ce urmează. 

 

Spune da pompelor de căldură – iată de ce

 

Pompe de căldură sunt disponibile la Altecovent, unul din puținii furnizori care pun la dispoziție servicii complete. Descopera produsele pe site și află mai multe despre acestea. Printre altele – căci aici sunt disponibile de asemenea și sisteme de ventilație cu recuperare de căldură – se numără și pompele de căldură. Acestea sunt de tip aer-apă.

Cine le-ar alege și de ce, te vei întreba? Pompele de căldură sunt oferte tot mai atractive pentru cei care înțeleg că au nevoie de o alternativă sustenabilă și prietenoasă cu mediul. Pentru că prin simpla comparație a sistemelor, deducem că pompele de căldură poluează mai puțin și sunt mai eficiente față de centralele termice, spre exemplu. Dar funcționează total diferit. Asta pentru că se folosesc de energia termică din aer, extrag căldura și apoi o transferă în spațiile din interior. Încălzesc eficient și în scurt timp, chiar și când la exterior temperaturile nu sunt foarte prietenoase. Ce rezultă se reflectă și în costurile mai scăzute ale facturilor la utilități.

 

Pompele de căldură sunt versatile

 

Pompele de căldură sunt versatile și prin inversarea modului de funcționare pot fi utilizate nu doar pentru încălzire, ci și pentru răcirea spațiilor. Se pretează a fi utilizate atât în locuințe, cât și în spații mai mari, din zona comercială sau industrială. Practic acestea sunt adaptate nevoilor.

De ce în mod special vei prefera pompele de căldură aer-apă? Iată ce caracteristici ies în mod special în evidență la aceste tipuri de pompe:

  • Sunt viitorul în materie de încălzire – pentru că utilizează o resursă regenerabilă și mereu disponibilă, fără limite.
  • Sistem ecologic – dacă tot suntem mai alerți ca oricând cu privire la cât de mult poluăm mediul înconjurător cu tot felul de sisteme pe care le folosim, avem și soluții în acest sens.
  • Ușor de instalat – cel puțin în ceea ce privește comparația cu alte tipuri de pompe de acest tip. Nu necesită foraje spre exemplu, deci deranjul instalării este minimalizat din acest punct de vedere. De asemenea, nu necesită sisteme complexe de conducte sau de instalații. Pot fi integrate la sistemele existente.
  • Oferă confort termic – încălzesc rapid și uniform, astfel încât sunt date uitării scenarii în care fie este prea cald într-o zonă și mai rece în altă zonă, fie supraîncălzirea.
  • Sunt sigure – față de alte sisteme, cum ar fi centralele termice, nu prezintă același risc de acumulare de gaze și de explozie, amprenta de carbon este redusă, la fel ca și impactul asupra mediului înconjurător. Pompele de căldură nu emit gaze de seră atunci când funcționează.
  • Sunt durabile – o astfel de investiție este una de termen lung, o vei amortiza curând și în plus nu are șanse să se devalorize curând. Încă nu a fost atins apogeul în ceea ce privește popularitatea acestor sisteme.

Foarte apreciate pentru fiabilitatea lor, pentru performanță de asemenea, astfel de pompe de căldură de la Altecovent reprezintă tehnologia modernă în materie de sisteme de încălzire. Reprezintă un avantaj și faptul că acest furnizor pune la dispoziție servicii complete, printre care și consultanța și asistența tehnică specializată.

 

Descoperă de la Altecovent sistemele necesare unei case eficiente energetic

 

Dacă am devenit atât de alerți cu privire la ceea ce consumăm și la diversele soluții pentru a ne dota casa în așa fel încât să fie rentabilă ca întreținere, atunci ar fi bine să amintim de asemenea despre alte sisteme: ventilația cu recuperare de căldură. La Altecovent fie că este vorba de achiziția în sine a echipamentelor de acest tip, fie că este vorba de proiectare și montare, echipa este mereu disponibilă și promptă.

Pentru casele eficiente energetic, unde sunt eliminate punțile termice, pentru casele construite și dotate de așa fel încât să ofere randament termic și energetic, nu au cum să lipsească astfel de dotări. Ventilarea poate fi făcută automat, încălzirea poate veni din surse neconvenționale. Poate că nu ne dăm seama, însă lucruri mărunte din obiceiurile noastre se pot transforma în căi care ne aduc pierderi – spre exemplu uscarea hainelor în interior, crescând umiditatea, aerisirea clasică care aduce pierderi de căldură sunt doar câteva aspecte de amintit aici. De ce ar avea acestea importanță? Pentru că sunt efecte în lanț și ajungem să consumăm mai multă energie și căldură, pierdem resurse și asta puțin câte puțin. Asta nu se va mai întâmpla, dacă dotările casei sunt așa cum trebuie.

Așadar, dacă ești interesat să te aliniezi tendințelor moderne și să îți dotezi casa cu echipamente pe măsură, care să îți aducă randament pe bani mai puțini, atunci ai face bine să descoperi Altecovent. Nu doar furnizorul în sine, ci și soluțiile sale pentru casa ta, precum și ofertele curente. Poți cere și oferte personalizate, proiectare și oferte de preț, din pagina oficială.

Altecovent este furnizorul de încredere în materie de pompe de căldură, pune la dispoziție servicii complete pentru a-ți asigura confortul termic și eficiența energetică de care ai nevoie în locuința ta. În plus, mai mult decât a furniza pompe de căldură de înaltă calitate, Altecovent oferă și consultanță specializată și asistență tehnică pentru a-ți ghida fiecare pas al procesului.

Cu Altecovent vei găsi pompe de căldură aer-apă moderne și eficiente care reprezintă viitorul încălzirii. Descoperă gama completă de soluții energetice eficiente și beneficiază de servicii complete de consultanță și asistență tehnică și transformă-ți casă într-un mediu eficient energetic și confortabil. Altecovent este partenerul tău de încredere pentru soluții termice inovatoare, produse și servicii de calitate superioară.

Contact: 

0753 967 762

[email protected]

Nr. 836, Corund, Jud. Harghita