Ion Lungu: „Până nu este nimic oficial, nu fac niciun fel de comentariu. Mă tem doar de Dumnezeu”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat miercuri, 7 februarie, referitor la posibila sa candidatură din partea PNL – PSD, că sunt discuții la nivel central pe această temă, însă până nu va fi nimic oficial, nu va face niciun comentariu pe subiect.

„Nu am niciun fel de comentariu. Sunt discuții pe această temă, nu am nimic de ascuns, dar până nu este nimic oficial, nu fac niciun fel de comentariu”, a spus edilul Sucevei.

În ceea ce privește faptul că social democrații susțin că vor avea candidatul lor la Primăria municipiului Suceava, Ion Lungu a spus că nu poate vorbi în numele președintelui organizației județene a PSD.

„Pe mine mă cheamă Lungu și sunt la PNL, vreți să răspund pentru domnul Stan? Mai mult decât atât, pe mine nu m-a contactat nimeni de la București să dau un răspuns, să analizez dacă da sau nu. Partidul Național Liberal discută cu Partidul Social Democrat, pentru limitarea extremismului, o strategie. În această strategie intră și varianta de a avea localități cu candidați unici”, a punctat Lungu.

Întrebat de la ce partid ar ridica probleme mai mari candidatul Vasile Rîmbu, de la PSD sau de la AUR, edilul Sucevei a răspuns: „Eu nu am nimic cu domnul Rîmbu. Îl respect. Întotdeauna îmi văd de candidatura mea. Eu mă tem doar de Dumnezeu. Domnul Rîmbu poate să candideze de unde vrea dumnealui. Ca om îl respect și nu ascund faptul că am avut o colaborare bună. Este om de valoare, nu spun că nu. N-am nimic cu domnul Rîmbu. El m-a sunat de Sfântul Ion și eu l-am sunat de Sfântul Vasile, deci avem o relație de «Bună ziua»”.