ZDB Adrian Isepciuc
ZDB Adrian Isepciuc

Isepciuc, primarul impostor din PSD Pătrăuți

Când am lansat această publicație- departament de investigații jurnalistice deja intuisem amploarea fenomenului infracționalimpostoricesc din Bukowina lui Invers.

Iar pentru liniștea unor informeri și trubaduri din circul de stat care au impresia că sunt în atenția noastră din motive nejustificate, venim din nou cu o definiție, conform Dex, ce ne ghidează în anchetele noastre în care îmbinăm jurnalismul cu poezia, cântul și (h)umorul.

IMPOSTÓR, -OÁRE, impostori, -oare, s. m. și f. Persoană care caută să înșele, profitând de necunoștința sau de buna-credință a oamenilor; șarlatan, mincinos. Persoană care, prin minciuni și prefăcătorie, își arogă o falsă identitate (și competență), vrând să pară ceea ce nu este; farsor. 

 

Iaca, dacă tot am clarificat, cât de cât, lucrurile și pentru capetele înguste și pătrate, să ne vedem în continuare de treabă în identificarea IMPOSTORILOR și IMPOSTURII din actualitatea zilei din Bukowina.

În căutarea unor urme ascunse prin zona cabanei de protocol ghiavolesc a Direcției Silvice Suceava, adică la Pătrăuți, dădui (perfect simplu, pentru aplaudacii de impostori) cu nasul de proiectele PSD-PDL-PPDD ale ștrașnicului primar traseist Adrian Isepciuc.

Don’ primar, cum îi zic localnicii, este un tânăr isteț și dibaci, dar care a început, de ceva vreme, să persevereze în apucăturile mentorilor și predecesorilor săi în alé imposturii marca Bukowina fără limite a lui Invers.

Probabil, dacă continuă așe, nu mai apucă vreun mandat de edil, de aceea, noi, îl tragem olecuță de mânecuță cu aceste lături scriitoricești, tocmai pentru că a început a stoarce banul public după propriile voințe și putințe, în dauna problemelor și necazurilor reale ale pătrăuțenilor.

ZDB Rețea Isepciuc

Deși a fost interpelat, în mod expres, cu privire la legalitatea activității de construcție a liniei de curent electric, cât și în legătură cu intensitatea liniei de curent electric care urma să fie amplasată pe stâlpii din imagine, primarul comunei Pătrăuți din județul Suceava a preferat să ofere răspunsuri vagi și neinteligibile.

Mai exact, don’ impostor de Pătrăuți a evitat să precizeze ce tip de linie de curent va fi montată pentru alimentarea stației de epurare din zonă și dacă aceasta ar pune în pericol sănătatea și dreptul la un mediu sănătos al localnicilor care au avut (ne)șansa să aibă gospodăriile în calea planurilor arhitecturale încuviințate prin emiterea certificatului de urbanism și a autorizației de construcție contrasemnate de către dumnealui și un alt ursar susținător de impostură publică, mai ales prin lansarea în comentarii și dialoguri neavenite pe platformele de socializare, în timpul programului de lucru la stat degeaba pe banii statului național unitar român.

Isepciuc ZDB Patrauti

Pentru cei interesați, mai multe documente Click AICI! acte semnate.

Primarul le garantează locuitorilor că în cadrul proiectului Isepciuc & Flutur totul este în regulă și că nu există motive de îngrijorare pentru că totul este într-o mare ordine (n.r. politică, aducătoare de voturi).

Din imagini și din ce zic localnicii și organele de control, nu prea pare chiar așa…

ZDB Isepciuc control

Dar se pare că ordinea poate fi o noțiune relativizată, întrucât în urma controlului desfășurat de către Inspectoratul de Stat în Construcții au fost constatate grave lipsuri chiar și la documentația în baza căreia a fost emisă autorizația semnată de către garantul respectării legii și drepturilor localnicilor din comuna Pătrăuți, fiind cel puțin contradictorie emiterea autorizației în asemenea condiții și asigurările oferite localnicilor direct afectați.

ZDB Isepciuc probleme

Iată că, la Pătrăuți, după proiectul Flutur & sparanghelul  Click AICI! urmează cel cu DelGaz&CJ, în care se continuă sfidarea legii, iar prejudiciile aduse cetățenilor, lipsa unei consultări publice serioase, nesimțirea maximă și tupeul debordant cu care baronii sătești cacealmiști Isepciuc și Călinescu fac presiuni la adresa localnicilor, în condițiile unui întreg pomelnic de nereguli, îi califică cu brio la titulatura de impostori ai vieții publice.

Impostura practicată mârșav dintr-un scaun de funcționar bugetar când, profitând de necunoștința sau de buna-credință a oamenilor, le bagi sub nas toate interesele tale de șarlatan public&politic, nu îi diferențiază prea mult pe acești doi bugetofagi de restul membrilor clanului infracțional și mafiot Drăgușanul (unii fiindu-le chiar rude).

ZDB Adrian Isepciuc
Fotografia zilei: D-NA cu storsul rufelor verzi

Fiți cu ochii pe Noi, pentru că noi vi-i deschidem! ZDB Like AICI!

„Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu!”

Spargem tiparele presei sucevene! Râdem, cântăm și, în același timp, descoperim infractori!

”unii citesc și adorm.
alții citesc și se trezesc…”

 

Cristi Nel Grossman

sigla
Bukowina lui Invers, ochiul din craca ta de la serviciu!