Larisa Blanari, la Hramul Mănăstirii Putna: „Am simțit energia și rugăciunile celor prezenți, care s-au adunat pentru a cinsti Adormirea Maicii Domnului”

Președinta Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Suceava, Larisa Blanari, a luat parte marți, 15 august, de marea sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului, la Hramul Mănăstirii Putna. Alături de aceasta au fost mai multe femei din județul Suceava, care au fost desemnate să conducă organizațiile locale de femei, dar și primari și parlamentari social democrați.
Larisa Blanari a spus că ziua de marți a fost una specială, în care s-a bucurat de înălțătoarea slujbă oficiată în cinstea Maicii Domnului.
„Ortodocși ori catolici, cu toții am luat astăzi drumul bisericii cu pași hotărâți, cu lumânări aprinse și cu rugăciuni înălțate către cer, pentru a ne închina Fecioarei Maria și pentru a cinsti momentul în care a fost ridicată în slava cerească.
Am luat parte la liturghia de la Mănăstirea Putna, la Hramul Adormirii Maicii Domnului, împreună cu un grup de femei puternice și dedicate din organizația noastră, OFSD Suceava.
Au fost alături de mine Adelina Paiu (OFSD Suceava), Camelia Ivan (OFSD Șcheia), Cristina Airinei (OFSD Rădăuți), Serenela Simireanu Timinschi (OFSD Vatra Dornei), Mariana Baltag (OFSD Vama), Lăcrămioara Gheliuc (OFSD Marginea) și Daniela Zubaș (OFSD Putna).
În căutarea liniștii interioare și a apropierii de divin, am simțit energia și rugăciunile celor prezenți, care s-au adunat pentru a cinsti Adormirea Maicii Domnului și pentru a căuta binecuvântarea sa.
Cu toții am purtat în inimi speranțele și dorința de a găsi îndrumare într-o lume în continuă schimbare.
Cu încredere în călăuzirea Sa”, a spus președinta OFSD Suceava, Lrisa Blanari.