Lemnele dintr-un camion înmatriculat în Suceava au căzut peste doi pietoni, la Pașcani

Un autocamion plin cu bușteni s-a răsturnat în jurul orei 11.30 pe strada Moldovei, la doar câțiva metri după ce a ieșit din intersecția de la „Constructorul”. O parte din buștenii din remorca răsturnată s-au împrăștiat pe trotuar, acolo unde de obicei lumea stă la „ocazie” sau la microbuz. Potrivit martorilor, camionul este înmatriculat în județul Suceava.

În urma accidentului salvatorii de la ISU și angajații de la Salvare au intervenit și scos de lângă buștenii răspândiți pe trotuar două persoane care au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Deocamdată nu se știe cât de grav au fost accidentate, însă a fost necesară transportatea lor pe targă către mașinile de salvare.

Pentru a căuta alte victime, pompierii și șoferul autovehicolului au eliberat trotuarul de lemnele  răsturnate cu ajutorul unei macarale atașate vehicolului de transport.

Cel mai probabil cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condițiile de trafic, polițiștii urmând să stabilească cauza exactă a accidentului, scrie zdi.ro.