Liberalii dorneni și-au anunțat lista de candidați la Consiliul Local. Marius Rîpan: „Rămânem cea mai sudată echipă”

În seara zilei de vineri, 22 martie, membrii Biroului Local al PNL Vatra Dornei s-au întrunit în ședință pentru a stabili lista de consilieri locali pentru alegerile din 9 iunie.

Trebuie spus că viceprimarul municipiului Vatra Dornei, Marius Rîpan, și-a adunat în jurul său o echipă puternică ce împletește experiența celor care au mai îndeplinit funcția de consilier local cu tinerețea.

„În ședința Biroului Local de vineri i-am primit cu mare bucurie pe noii noștri colegi. Alături de entuziasmul lor, avem experiența colegilor care nu se află la primul mandat, astfel încât lista noastră de consilieri este pregătită pentru 9 iunie!”, a spus viceprimarul municipiului Vatra Dornei, Marius Rîpan.

Primarul Ilie Boncheș a mulțumit colegilor liberali cu care a colaborat și colaborează foarte bine. De asemenea, edilul a  transmis mulțumiri și colegilor care i-au urmat exemplul și au făcut un pas în spate.

„Respect maxim colegilor care mi-au urmat exemplul și au făcut loc noilor-veniți pentru întinerirea echipei de consilieri asumată de către Marius Rîpan! Rămânem uniți în slujba dornenilor!” a declarat primarul Ilie Boncheș.

Lista consilieirilor locali a PNL Vatra Dornei:

1. RÎPAN MARIUS inginer – viceprimar
2. IRIMIEA IONUȚ – medic ortoped
3. ALEXIEVICI RAUL – economist
4. VASILUȚ DANIELA – medic dermatolog
5. GROHINSCHI DORIN – jurist/antreprenor
6. ATOFANEI CORINA – profesor Liceul Teoretic “Ion Luca”
7. MORARI ALEXANDRU – inginer silvic/fermier
8. MACSIM SÎNZIANA – medic psihiatru
9. MUȘEI ȘTEFAN – profesor – antrenor lot național sanie
10. COSTIUC CRISTINA – Biolog Laboratorul de microbiologie – Spitalul Municipal Vatra Dornei / Evaluator Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate
11. POPESCU ILIE – dulgher
12. DÂRȚU ANDREI DĂNUȚ – inginer mecanic – administrator service
13. BACER IOAN – administrator pensiune și firmă transport
14. OBREJĂ MARIANA – pensionar
15. CANDREA DUMITRU – fondator și coordonator al Ansamblului “Dorna Dorului” – pensionar
16. ANTON IONUȚ – profesor de sport – instructor fitness
17. MAZGA SORIN – profesor – director CSȘ
18. NEMEȘ MIHAELA – educator grădiniță
19. SAS ROXANA – asistent medical
20. RUSU ADRIAN – Inginer industria lemnului – administrator SC- profesor Liceul Tehnologic “Vasile Deac”
21. BONCHEȘ PAUL economist- administrator SC
22. POP VIOREL inginer – administrator SC

 Marius Rîpan, candidatul PNL la funcția de primar  și președintele filialei locale a formațiunii politice, s-a declarat extrem de încântat de lista finală cu care intră în cursă.

„Sunt oameni relevanți în domeniile lor de activitate, profesioniști cu experiență și gospodari recunoscuți. Rămânem cea mai sudată echipă, contez pe aportul fiecăruia și le reconfirm, și public, faptul că rămân același om altruist, care are nevoie de fiecare, și în săptămânile ce vin, încărcate electoral, dar mai ales în anii următori de mandat”, a conchis Marius Rîpan.