Liberalul Niculai Barbă, către PSD Suceava: „Vă iertăm că ministrul PSD Răzvan Cuc a făcut documentația pentru A7 doar până la Pașcani”

Liberalul Niculai Barbă răspunde acuzelor social democraților, subliniind că liberalii îi iartă pentru toate proiectele importante pe care guverările PSD le-au uitat în sertare. De altfel, Niculai Barbă a precizat că datorită guvernării liberale județul Suceava a fost pus pe harta investițiilor.
„Domnilor de la PSD, am crezut că noua conjunctură politică vă va face să gândiți constructiv dar văd că nu puteți uita faptul că ați pierdut acest județ în 2008 și nu îl mai puteți câștiga. Noi vă iertăm, și vă iertăm pentru multe. Doar câteva vom aminti aici.
Vă iertăm că Autostrăzile Moldovei A7 și A8 au fost blocate ani de zile și a trebuit să vină Guvernarea Liberală să le deblocheze.
Vă iertăm că ministrul PSD Răzvan Cuc a făcut documentația pentru A7 doar până la Pașcani uitând nordul Moldovei și a trebuit să venim noi, guvernarea liberală, să continuăm proiectul până la Suceava și Siret, apoi proiecte Suceava – Botoșani, Suceava – Vatra Dornei – Dej – Satu Mare, precum și Autostrada Iași – Târgu Mureș. Vă iertăm că de un an și jumătate pe un Drum Național nu se circulă, la podul de la Milișăuți.
Vă iertăm că 7 ani ați amânat finanțarea Centurii Sucevei (sucevenii nu uită), la fel și la Centura Rădăuți.
Vă iertăm că până la venirea administrației liberale în acest județ Spitalul Județean de Urgență se voia transformat în mall.
Vă iertăm că guvernele dumneavoastră au refuzat să avizeze construirea unui Spital de Copii la Suceava și a trebuit să vină guvernarea liberală la Suceava pentru a debloca proiectul.
Vă iertăm pentru că ați îngenuncheat financiar județul Suceava prin Proiectul Utilități și Mediu, iar 61 de primării au acum această povară fără a avea gaz metan. A trebuit să venim noi să ducem gazul până la Vatra Dornei și să dăm drumul la proiecte în aproape jumătate din localitățile județului Suceava pentru a aduce gaz metan.
Vă iertăm că Programul Apă – Canal a zăcut ani de zile în sertarele miniștrilor PSD și a atrebuit să vină Guvernul liberal să deblocheze proiecte de apă – canal la Șcheia, Vicovu de Sus, Marginea, Mitocu Dragomirnei, Sucevița, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți, Dolhasca, Siret și altele. De ce vă iertăm? Pentru că mai presus de orice este interesul județului Suceava, și anume să aducem cât mai mulți bani și să avem cât mai multe proiecte, iar sucevenii vor fi mai fericiți dacă aceste proiecte vor prinde contur decât să asiste la atacuri penibile pe care le faceți de când sunteți la guvernare și de când ne sunteți aliați”, a transmis liberalul Niculai Barbă.