Loredana, criminala din Vaslui care și-a ucis prietena a povestit cu detalii ce s-a întâmplat în noaptea crimei: „Eu plângeam pentru că nu voiam să o înjunghii!”

Loredana, criminala de la Mangalia care și-a ucis cea mai bună prietenă, a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea crimei și care este motivul pentru care a ucis-o cu sânge rece pe Alina. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Loredana susține, din închisoare, că acum are coșmaruri cu prietena ei și că se roagă mereu să fie iertată.

În fața procurorilor, fata a relatat filmul tragediei petrecute în luna august. Potrivit acesteia, în noaptea crimei era supărată pentru că Alina nu voia să se împace cu ea după ce se certaseră.

„Eu plângeam pentru că nu voiam să o înjunghii”

Loredana Atănăsoaie a povestit că ea și victima aveau relații tensionate.

„În timp ce era întinsă în pat, cu lumina stinsă, eu eram lângă patul ei, ea fiind cu fața spre perete, moment în care Alina s-a mișcat, eu plângeam pentru că nu voiam să o înjunghii, însă m-am speriat și am lovit-o cu cuțitul în gât când Alina s-a întors către mine. Imediat, Alina s-a ridicat din pat asupra mea, eu scăpasem cuțitul, Alina m-a lovit cu pumnul în față, moment în care am căzut eu la pământ. În cădere, am dărâmat scaunul din cameră și probabil atunci s-a produs zgomotul”, a spus Loredana care susține că, între ea și Alina, a avut loc o luptă corp la corp.

„În timp ce eram la pământ, Alina m-a strâns de gât”

„În timp ce eram la pământ, Alina m-a strâns de gât, mi-a produs acele leziuni la gât și căuta cuțitul care era pe podea, întrucât era încă întuneric în cameră. Am început să caut și eu cuțitul în cameră de frică să nu mă lovească Alina, l-am găsit și am lovit-o în umăr”, a mai povestit fata.

Între timp, colegii care erau cazați vizavi, au auzit zgomotele și au venit la ușa fetelor pentru a verifica dacă acestea sunt bine. Loredana, i-a asigurat că totul este în regulă, însă a refuzat să le deschidă ușa. Timp în care i-a astupat Alinei gura cu mâna.

„După ce am lovit-o pe Alina, am împins-o de pe mine, moment în care i-am pus mâna la gură pentru că bătuseră persoanele respective la ușă. Cam tot acum Alina începuse să horcăie și să se producă decesul, se vedea că nu mai are putere. Când i-am pus mâna la gură Alinei, m-a și mușcat de mâna dreaptă. Menționez că în cameră era întuneric și când am lovit-o, nu am văzut unde o lovesc, eu nu am vrut să o omor și încă nu realizez de ce am pus mâna pe cuțit”, a mai mărturisit Loredana în fața procurorilor, potrivit Gândul.

„Eram turmentată și nu știam ce să fac cu valiza și cu victima”

Când a realizat că prietena ei este moartă, Loredana a căutat o cale de scăpare.  

„Am coborât cu liftul de la etaj, pe ușa din spate a hotelului, la parter am abandonat pentru câteva minute valiza cu Alina în ea, lângă tomberoane, după care am urcat în cameră să-mi iau cardul și când am ieșit din cameră m-am întâlnit și cu V., care ieșise din camera unde stătea. V. mi-a zis că a auzit zgomote, i-am zis că m-am certat cu Alina și vreau să plec acasă. Menționez că eu voiam să iau carnetul de note din cameră, însă nu am mai apucat pentru că eram turmentată și nu știam ce să fac cu valiza și cu victima”, a mai spus ea. 

„Am avut chiar și un coșmar cu Alina și am început să mă rog să mă ierte”

Tânăra spune că regretă ce a făcut și că își visează victima.  

„Încă o dată, regret fapta pe care am săvârșit-o și îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat, am momente când încă mă gândesc la ea, am avut chiar și un coșmar cu Alina și am început să mă rog să mă ierte”, a mai spus Loredana. 

Criminala de la Mangalia și-a exprimat dorința de a-și continua liceul, chiar și după gratii, relatează a3.ro.