Lungu anunță din Cipru proiecte culturale, turistice și de tineret cu orașul cipriot Karavas

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, aflat în vizită oficială în Cipru, a anunțat că s-a întâlnit marți, 25 octombrie, a.c., cu reprezentanții municipalității Karavas, cu primarul Nicos Hadjistephanou, prilej cu care a fost resemnat Contractul de parteneriat, de înfrățire semnat în data de 27 noiembrie 2021 la Suceava. La ceremonie a participat și Ambasadorul României în Cipru Excelența sa Dan Mihalache.

„Am decis sa organizăm proiecte in  domeniul cultural, in domeniul turismului ,in domeniul tineretului si al administrației publice. Anul viitor Ansamblul folcloric din Karavas  va veni la Suceava unde va susține spectacole, la fel și echipa de volei a comunitații din Karavas v-a efectua un turneu in România ,la Suceava.

În toamna anului viitor  o delegație a municipalității sucevene care va cuprinde ansambluri folclorice , reprezentanți ai teatrului Matei Vișniec, o echipa sportivă, vor face un turneu in Cipru. Partener in acest proiect va fi și Ambasada României in Cipru”, a  declarat Lungu.