Magia iernii-Dezvăluirea celor mai chic tendinţe în moda feminină!

Chiar dacă sezonul rece ne provoacă să ne concepem outfit-uri complicate, chiar dacă gerul de afară ne poate limita inspiraţia şi ne grăbeşte spre case, putem totuşi să ne concepem ţinute pline de personalitate şi stil, tocmai pentru a aduce un plus de bucurie în tonusul nostru în zilele reci de iarnă. Creatorii şi design-erii acordă multă atenţie outfit-urilor sezonului rece, venind în întâmpinarea noastră cu multe variante care pot aduce plusul de charm de care avem nevoie.

Încălţăminte chic pentru sezonul rece

Mersul la birou, ieşirile în parc, participarea  la evenimente mondene sau ocazii speciale, sesiunile de cumpărături şi călătoriile sunt contexte care ne poatră pe fiecare printre ţinute dintre cele mai variate. Costume din stofă groasă, pantaloni, fuste, sarafane căptuşite, rochii tricotate sau salopete, paltoane, geci de fâş sau vestuţe din blană, toate aşteaptă să se împletească echilibrat cu încălţămintea şi accesoriile potrivite, astfel încât să creeze pentru noi un look de iarnă magic.

În plin sezon rece, poate că cel mai mult ne vom preocupa de încălţămintea pe care o vom purta, gerul de afară şi atmosfera umedă impunând grijă la acest capitol. În sprijinul nostru, gama de pantofi de dama de marca la Epantofi.ro vine cu o ofertă foarte generoasă de încălţăminte potrivită sezonului rece, indiferent de abordarea noastră stilistică şi de dress-code-urile pe care dorim să le respectăm.

Stil şi rafinament în ţinutele elegante!

Frigul de afară nu trebuie să ne împiedice a ne bucura de evenimentele importante din viaţa noastră. Pentru o ţinută de seară, nu vom ezita să purtăm o rochie lungă elegantă, pe care o vom accesoriza cu bijuterii rafinate, o poşetă şi o pereche de pantofi cu toc înalt. Vom adăuga o pelerină din blană, ţinuta dobândind un plus de rafinament, în acelaşi timp fiind confortabilă şi călduroasă.

Tot pentru ţinutele elegante, în sezonul rece putem opta pentru o salopetă neagră, realizată din fibre generoase, care se va potrivi foarte bine cu o pereche de pantofi aurii şi un clutch strălucitor. Vom finaliza ţinuta cu un bolero gros şi o pălărie sofisticată.  Pantalonii din stofă, croiţi amplu şi purtaţi cu un top, reprezintă şi aceştia o alternativă rafinată de ţinută elegantă. Vor cadra foarte bine cu pantofii foarte înalţi, cu bijuteriile strălucitoare şi cu o poşetă accesorizată.

Ce încălţăminte purtăm în ţinutele urbane?

Magia zăpezii ne cuprinde pe fiecare, ţinutele noastre dorind a fi ca desprinse din poveşti, în sclipirile unice ale zăpezii. Unei ţinute formale care nu se bucură de foarte multă culoare şi vitalitate, îi putem adăuga o pereche de ghete din piele, călduroase şi confortabile, pe care o vom completa cu geantă de mână, într-o tonalitate contrastantă. Dacă ne pregătim să ieşim cu prietenii în oraş, ne vom concepe un look urban-casual îndrăzneţ, alegând să purtăm o pereche de leggings groşi, un pulover over-size şi o jachetă, completând totul cu o pereche de cizme înalte.

Dacă plecăm într-o călătorie sau ne-am programat o vacanţă la multe, o pereche de cizme de zăpadă va cadra foarte bine lângă o salopetă din fâş, iar dacă ne plac ţinutele îndrăzneţe, putem combina o pereche de pantaloni kargo, cu un cojoc îmblănit şi cu o pereche de trekkings. Iarna nu ar trebui să ne oprească din a face sport şi a petrece timp în aer liber, astfel că ne vom continua antrenamentele, concepându-ne un look sportiv, format din trening, vestă de fâş, şapcă, mănuşi şi o pereche de sneakers cu talpă aderentă.