Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Lari Georgescu, parte a evenimentului Teatru la Cetate

Muzeul Național al Bucovinei îi invită pe suceveni în zilele de 26, 27 și 28 august 2022, la trei seri de teatru autentic, ce vor avea loc la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Evenimentul Teatru la Cetate aduce la Suceava nume mari ale teatrului românesc: Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Lari Georgescu.

Au fost invitate, cu două spectacole și Teatrul pentru copii și tineret Vasilache, Botoșani  și Teatrul Matei Vișniec Suceava.

În cadrul acestei manifestări, sâmbătă și duminică, pe platoul Cetății de Scaun, va avea loc o expoziție de mașini de epocă, organizată de Retromobil Club filiala Suceava, care completează fericit și aduce un plus valoare și atmosferă întregului eveniment.

Retromobil Club Suceava (una dintre cele mai apreciate filiale la nivel național a Retromobil Club România -RCR- atât din punct de vedere al numãrului de membrii, a evenimentelor organizate cât şi a vehiculelor deținute de colecționari) răspunde la invitația Muzeului Național al Bucovinei şi pentru două zile îi invită pe suceveni la Cetatea de Scaun a Sucevei pentru a retrăi momente unice ale altor epoci sau a descoperi noi pagini de istorie auto.

„Imaginează-ți cum ar fi sã faci parte, mãcar pentru câteva minute, din atmosfera RETRO sau AUTO RETRO a anilor de altãdatã. 

Sucevenii, invitații şi turiştii sunt aşteptați sã afle interesante amãnunte din istoria celor 15 maşini expuse şi amintim de: Mecedes SS an fab. 1929, Mercedes 350 an fab. 1972, Jaguar MK5 an fab. 1950, Singer an fab. 1952, WV Kaffer an fab. 1964, MGB an fab. 1973, Triumph Spitfire an fab. 1977, Renault 16 an fab. 1967, Trabant P60 an fab. 1964, Dacia 1100 sau Dacia 1300 ambele an fab. 1970 şi alte mărci şi modele valoroase.

De asemenea, cei interesați vor putea sã afle despre etapele sau momentele inedite din restaurarea bijuteriilor pe 4 roți. 

Vã aşteptăm sã descoperiți şi să faceți parte din povestea Retro Club Suceava.

Evenimentul se desfãşoarã concomitent şi face parte dintr-o altă manifestare de ținută TEATRU LA CETATE pentru că tot pasiune şi artă este şi restaurarea sau deținerea unui vehicul de epocă!”, au transmis reprezentanții Retromobil Club Suceava.