Marian Andronache: „Parcările supraterane pe schelet metalic, soluția pentru rezolvarea locurilor de parcare”

Candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria municipiului Suceava, Marian Andronache prezintă locuitorilor municipiului Suceava soluția sa pentru rezolvarea parcărilor, astfel încât sucevenii să nu își mai lase mașinile parcate și la 1 km distanță de locul în care au de rezolvat treburi sau să vâneze câte un loc liber în jurul blocului până se eliberează unul:

” ̆ ̂ !

Aud de tot mai multe situații în care sucevenii își lasă mașinile parcate și la 1 km distanță de locul în care au de rezolvat treburi sau cum vânează câte un loc liber în jurul blocului până se eliberează unul.

Pentru mine este de neconceput ca pe măsură ce numărul de mașini crește, să nu venim imediat cu proiecte care să crească și numărul locurilor de parcare.

̦ , ?

Parcări supraterane pe schelet metalic. Acestea sunt ușor de construit și extrem de eficiente, fiind exact ceea ce orașul nostru are nevoie acum.

?

Să construim aceste parcări supraterane în multiple cartiere și zone din Suceava. Dar pentru a-l duce la bun sfârșit, avem nevoie de sprijinul tău!

, ̦ ̆ ̆ ̦ ̆ !”, a transmis Marian Andronache.

 

cod AEP 21240022