ZDB Bufonul Tudose
ZDB Bufonul Tudose

Mihăiță, bufon marca PSD

Până la 25 de ani domnul Mihai Tudose este șomer cu diplomă de liceu (Ciolacu până la 37).

În 1991, la 24 de ani, se înscrie la Drept că toți PSD-iști impostori sunt fascinați de LEGE. La o facultate care atunci nu era acreditată, Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir.

Ca orice băiat cu liceu din Brăila fără legături cu securitatea devine direct Șef de Birou Senatorial la 25 de ani cu zero experiență profesională. O dovadă că oprișarea pe bun simț și logică este o chestie veche la PSD-iști.

Termină în 1995 facultatea aia bună dar care nu este acreditată. Până în 1999 este în Parlament. Lucrează pentru mai puțin de un an ca jurist la o firmă mică din Brăila timp în care face și campanie electorală și de atunci este deputat în Parlament.

În timp ce este deputat se pune cu burta pe carte că slujba la Parlament e o glumă. Se califică în șah (nu e banc, e pe bune în CV) în 2001.

ZDB Bufonul Tudose

În perioada 2006 -2008 explodează geniul în el.

Se califică la 40 de ani în management și gestiunea afacerilor la Galați, în securitate națională la Colegiul Superior de Securitate Națională în București, în conducere la Centrul Marshall în Germania (probabil cursurile se țineau în semne că nu vorbește nicio limbă străină la data aia), în nu știm ce la Colegiul Național de Apărare, face un master de politici europene la SNSPA în același timp cu managementul comunicării și PR la Galați și cu Analiza și Rezolvarea Conflictelor Armate la Georgetown și un alt master în Turism la Universitatea de Știinte Agronomice și Medicină Veterinară la București, scrie o carte la RAO, absolvă și cursurile de engleză la Galați își face doctoratul la Academia Națională de Informații a SRI și mai scrie și la altă carte.

Toate astea în timp ce este și membru în vreo 5 comisii în Parlament și președinte al PSD la Brăila.

În 2010 termină și doctoratul iar în 2013 deja predă la Universitatea Națională de Apărare și la Academia Națională de Informații. În 2015 se dovedește că a plagiat și încearcă să-și retragă singur titlul de doctor pentru a scăpa de fraudă. A pierdut primul proces.

Omul ăsta care în afară de legăturile cu securiști vechi și noi nu a făcut nimic, nimic toată viața lui, care a trăit numai din bani publici și este un impostor a fost premierul PSD și acum este un membru foarte important al ProRomânia sau PSD, că oricum nu contează.

A fost pe lista de europarlamentare a partidului celui mai popular impostor, domnul Victor Viorel Ponta.

Iată și o fotografie din perioada în care Tudose era premier iar Ciolacu învățăcel.

ZDB PSD Tudose
Actual europarlamentar, fost premier PSD al României – Bufon impostor

#Ne-am săturat de ei!

Fiți cu ochii pe Noi, pentru că noi vi-i deschidem! ZDB Like AICI!

Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu!

Spargem tiparele presei sucevene! Râdem, cântăm și, în același timp, descoperim infractori!

unii citesc și adorm.
alții citesc și se trezesc…

 

Redacția ZDB: V. N. Nutotei