Ministrul Daniel Cadariu, la deschiderea Târgului de Turism al României: „Vă așteptăm, până duminică, la Pavilionul B2 din cadrul ROMEXPO!”

Târgul de Turism al României ROMEXPO, cea mai importantă manifestare expozițională de profil din țara noastră, și-a deschis joi, 23 februarie, porțile pentru vizitatori.
Chiar în prima zi a evenimentului, ministrul Constantin-Daniel Cadariu a făcut un tur oficial al standurilor care promovează destinația turistică România, vizitând totodată și expozanții din Republica Moldova!
La standul MAT sunt promovate geoparcurile din România care se pot mândri cu acreditarea UNESCO: Geoparcul U N E S C O Tinutul Buzaului și Geoparcul Internațional U N E S C O Țara Hațegului. Publicul va putea afla informații și despre alte trei teritorii aspirante la acest statut: Oltenia de sub Munte – geoparc aspirant UNESCO, Geoparcul Carpaterra și inițiativa Dobrogea Chimerică.
Mai mult, la standul MAT, iubitorii de aventură și de experiențe vor avea ocazia de a descoperi cele 7 destinații ecoturistice ale României: Băile Tușnad și împrejurimile – destinație ecoturistică, Colinele Transilvaniei, Țara Hațegului – Retezat Destinație de Ecoturism, Tara Dornelor, Ţinutul Zimbrului – ecoturism în Neamţ, Pădurea Craiului și Eco Maramureș.
 „În prima zi a evenimentului, am reușit să facem un tur oficial al standurilor care promovează destinația turistică  România, vizitând totodată și expozanții din Republica Moldova!
 La standul ministerului sunt promovate geoparcurile din România care se pot mândri cu acreditarea UNESCO.
Atât eu cât și Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului, vă așteptăm, până duminică, la Pavilionul B2 din cadrul ROMEXPO!”, a spus ministrul Daniel Cadariu.