Mircea Bravo, de la Suceava: „Bucovina este cel mai bun loc în care să-ți petreci concediul”

Marți, 11 octombrie, Mircea Bravo și o parte a echipei filmului Mirciulică au fost la Suceava pentru o proiecție specială. Astfel, alături de Mircea au fost regizorul filmului, Cristi Ilișuan, actorul Dan Chiorean și actrița Elena Ivanca.

Sala de la Cinema City a fost plină de oameni care au trăit într-adevăr filmul și care au râs în hohote la scenele amuzante.

Despre venirea la Suceava, Mircea Bravo a spus că nu putea să nu includă acest oraș în traseul turneului pe care îl face în toată țara pentru că s-a atașat atât de locurile frumoase de aici, cât și de oameni.

„Sunt oameni care m-au recunoscut pe stradă și nu doar cei tineri, ci și oameni mai în vârstă. Asta nu poate decât să mă bucure. Sper ca Suceava să guste filmul, pentru că mai facem un film la anul și vom veni negreșit la Suceava. Bucovina e fantastică! De când am trecut din Bistrița în Suceava s-a schimbat peisajul. Mi se pare genul de loc în care să merg în concediu cu soția pentru că e un loc retras, în care poți să faci foarte multe lucruri. Este pitoresc!”, a spus Mircea, înainte de film.

Trebuie spus că această comedie este scrisă de echipa de creație a proiectului Mircea Bravo, în frunte cu Cristian Ilișuan, cel care a și semnat regia filmului și stă şi în spatele celebrelor clipuri de pe internet. Acţiunea principală a filmului se petrece în Gherla, un orășel de lângă Cluj-Napoca.

Mirciulică, absolvent de Drept, jucat de Mircea Bravo, ajuns la vârsta la care vrea să îşi ia viața în propriile mâini, se simte ca un prizonier în apartamentul părinţilor, unde este nevoit să rămână după ce ratează admiterea la Magistratură. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze de fapt pentru soția șefului. 

Filmul Mirciulică este produs de Bravo Films, o companie clujeană, de producție cinematografică, fondată în anul 2020, de către cei care stau în spatele (și-n fața) echipei Mircea Bravo – Cristian Ilișuan și Mircea Popa

Regia este semnată de Cristian Ilișuan, Mirciulică marcând și debutul său regizoral, iar scenariul a fost scris de echipa de creație a proiectului Mircea Bravo (Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristian Ciui, Andrei Vereștiuc). 

Mirciulică a intrat în cinematografele din toată țara în data de 7 octombrie.