Mircea Bravo vine mâine la Suceava, pentru o proiecție specială a filmului „Mirciulică”

Mircea Bravo și o parte a echipei sale vin marți, 11 octombrie, la Suceava pentru o proiecție specială a filmului abia lansat în cinematografe „Mirciulică”.

Din echipa ce vine la Suceava nu vor lipsi regizorul filmului, Cristi Ilișuan, și actorul Dan Chiorean.

Această comedie este scrisă de echipa de creație a proiectului Mircea Bravo, în frunte cu Cristian Ilișuan, cel care a și semnat regia filmului și stă şi în spatele celebrelor clipuri de pe internet. Acţiunea principală a filmului se petrece în Gherla, un orășel de lângă Cluj-Napoca.

Mirciulică, absolvent de Drept, jucat de Mircea Bravo, ajuns la vârsta la care vrea să îşi ia viața în propriile mâini, se simte ca un prizonier în apartamentul părinţilor, unde este nevoit să rămână după ce ratează admiterea la Magistratură. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze de fapt pentru soția șefului. 

Filmul Mirciulică este produs de Bravo Films, o companie clujeană, de producție cinematografică, fondată în anul 2020, de către cei care stau în spatele (și-n fața) echipei Mircea Bravo – Cristian Ilișuan și Mircea Popa

Regia este semnată de Cristian Ilișuan, Mirciulică marcând și debutul său regizoral, iar scenariul a fost scris de echipa de creație a proiectului Mircea Bravo (Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristian Ciui, Andrei Vereștiuc). 

Mirciulică a intrat în cinematografele din toată țara în data de 7 octombrie.