Mireasă înjunghiată în faţa nuntaşilor, alături de tatăl ei. Unul din invitaţi s-a enervat după o ceartă cu soţia, care a căzut şi ea victimă

O petrecere de nuntă s-a transformat într-una însângerată pentru un cuplu, după ce un invitat a luat-o razna după o ceartă cu soţia sa. Pe lângă partenera sa de viaţă, victime au căzut şi mireasa şi tatăl acesteia.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în Saint-Pie, Montérégie, Canada. Un bărbat de 27 de ani a înjunghiat trei persoane cu un cuţit, în jurul orei 22:00, când petrecerea era în toi. Toţi au fost răniţi grav, însă, din fericire au scăpat cu viaţă, a precizat Stéphane Tremblay, purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit tvanouvelles.ca.

A înjunghiat mireasa după ce s-a certat cu soţia

Din primele informaţii, totul a pornit, după ce bărbatul a început să se certe cu soţia sa. La scurt timp, s-a dus şi a luat un cuţit. A revenit în sală şi a înjunghiat-o. Apoi i-a atacat pe mireasă și pe tatăl ei, înjunghindu-o pe tânără în spate și pe bărbat în piept, înainte să fugă.

Bărbatul a fost în cele din urmă găsit și capturat în jurul orei 2 dimineața de către grupul de intervenție tactică „într-o zonă împădurită unde se ascundea”, a spus sergentul Tremblay.

Şi suspectul a fost transportat la spital din cauza rănilor pe care şi le-a provocat singur. Bărbatul va fi adus în faţa anchetatorilor, după ce va ieşi din spital. Poliţiştii continuă să audieze mai mulţi invitaţi de la nuntă, ca să afle cum s-au petrecut faptele, relatează observatornews.ro.