Mirela Adomnicăi, către Ioan Balan: „Încep să vă plece primarii, iar lista locurilor în Parlament să devină tot mai mică”

Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi a transmis luni, 19 februarie, un comunicat de presă prin intermediul căruia îi ia apărarea colegului său de partid, deputatul Gheorghe Șoldan. Social democrata i-a atras atenția deputatului PNL de Suceava Ioan Balan că sondajele de opinie și reacțiile oamenilor sunt grăitoare atunci când vine vorba de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Redăm integral comunicatul de presă:

„Am citit comunicatul de presă al deputatului Ioan Balan, supărat din cale afară pe colegul meu, deputatul Gheorghe Șoldan, pentru că «minimizează aportul major și semnificativ» al domnului Gheorghe Flutur în «atragerea de proiecte importante pentru județ».

Domnule Balan, să știți că suntem foarte mulți care «minimizăm» acest aport și o să vă convingeți de acest lucru în câteva luni.

De altfel, știți deja asta. O vedeți în sondaje, în comentariile de pe social media, în reacțiile oamenilor. Și vă e frică. 

Încep să vă plece primarii, iar lista locurilor în Parlament să devină tot mai mică. 

Și e normal, înțeleg, ca fiecare parlamentar PNL să-i arate domnului Flutur cât de apăsat poate să-i apere orgoliul în comunicate de presă. 

Frustrarea pleacă de la faptul că Gheorghe al nostru, Șoldan, vorbește tot mai mult de Autostrada A7, venind cu promisiuni certe de la premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, că în acest an vor începe lucrările. 

În timp ce Gheorghe al vostru, Flutur, de ani de zile tot plimbă desene și schițe prin fața jurnaliștilor. Și cu autostrada, dar și cu șoselele de centură. 

Până la urmă, Autostrada Moldovei a prins viață –  peste 305 kilometri sunt în mod oficial în construcție – în timpul ministrului PSD Sorin Grindeanu și al guvernării PSD.

Dincolo de orgoliile politice, sucevenii vor să vadă odată autostrada construită. Să meargă cu mașinile pe ea.

Să circule mai repede și mai în siguranță. 

Să nu mai fim pe primul loc pe țară la numărul de morți în accidente rutiere.

Acesta este și motivul pentru care fac naveta cu trenul de fiecare dată când plec sau vin de la Parlament.

Domnule Ioan Balan, mi-a plăcut citatul din comunicatul dumneavoastră cu faptul că «și albina și musca zboară. Unde se așază face diferența». Perfect adevărat.

Deocamdată, cum suntem județul cu aproape cele mai mici salarii din Moldova, cu cei mai mulți copii ai căror părinți sunt plecați în străinătate, cu multe drumuri județene distruse, cu un aeroport fără curse și un container la plecare, nu prea i-ați oferit nici albinei prea multe opțiuni de a se așeza. 

Și pentru asta, domnule Balan, poate că e timpul să mai zboare și fluturele!

Și promitem că noi chiar îi facem autostradă să se așeze!”, a transmis deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi.