Mirela Vaida își construiește casă în Bucovina: „Am cumpărat aici un teren”. Vedeta s-a lăudat cu peisajul pe care-l va avea din locuință

Mirela Vaida a anunțat că a cumpărat un teren în Bucovina și că are în plan să își construiască o casă. Pe Facebook, prezentatoarea de la „Acces Direct” a explicat ce locuință își dorește și a și arătat imagini cu copiii din acele locuri.

În urmă cu câteva zile, Mirela Vaida, Alexandru Vaida și cei trei copii ai lor au părăsit Bucureștiul și au plecat într-o vacanță în Bucovina. Au vizitat mai multe obiective din nordul țării și nu au ratat ocazia de a face și poze de familie.

Mirela Vaida: „Visăm la căsuța din lemn în care ne-am dori să ne petrecem sărbătorile”

 

Prezentatoarea le-a postat pe toate pe Facebook, alături de câteva declarații. Așa a anunțat că și-a cumpărat un teren în Bucovina și începe construcția casei lor acolo, una de lemn, tradițională.

„Suntem în Bucovina! ❤️ Am cumpărat aici un teren, în urmă cu mai bine de un an, și, de atunci, le tot povestim copiilor ce loc minunat este acolo, ce energie bună, câtă liniște!

Anul acesta i-am adus să vadă locul și visăm la căsuța din lemn în care ne-am dori să ne petrecem sărbătorile! Acum suntem aici, împreună, fascinați de locuri, oameni, mâncare, priveliști!”, a transmis Mirela Vaida, care a și dezvăluit ce locuri inedite a vizitat alături de familia ei.

„Am fost pe Rarău, la Pietrele Doamnei, la Păstrăvărie în Pojorâta, și, neapărat, am aprins o lumânare la Mănăstirea Voroneț! Nu ne vine să plecăm, dar trebuie.. Ne așteaptă un drum lung și greu, Câmpulung Moldovenesc- București, dar Bucovina e așa frumoasă, că merită tot efortul! ❤️ Abia așteptăm să ne întoarcem!”

Citește întreaga știre pe Libertatea.ro.