Necazurile se țin lanț de suceveanca Otilia Bilionera

Otilia Bilionera este în plin proces cu fostul impresar, ajungând să stea acum și în chirie după despărțirea de fostul ei iubit.

Bilionera nu știe nici măcar câți bani îi revin din mediul online, de pe platformele unde i-au fost distribuite melodiile, potrivit Fanatik.

Otilia Bilionera se judecă de doi ani cu fostul său impresar, pentru a-și recupera sumele de bani pe care ea spune că i le datorează.

Potrivit sursei citate, sumele se ridică la zeci de mii de euro iar, conform contractului, artista ar fi trebuit să primească 50% din câștigurile obținute din concerte, dar și din drepturile de difuzare ale pieselor.

Acest lucru nu s-a întâmplat, iar Otilia Bilionera s-a trezit acum implicată într-un nou proces, unde se luptă pentru a-și păstra numele de artist.

Otilia Bilionera a mărturisit că nu s-a ales cu aproape nimic în urma carierei începute cu mulți ani în urmă.

Nu știe câți bani ar fi trebuit să câștige din exploatarea digitală a pieselor sale și, după ce s-a despărțit de iubit, a fost nevoită să locuiască, din nou, cu chirie, potrivit a1.ro

„N-am nimic. În buletinul meu, locația, domiciliul meu este încă la Suceava. Eu stau în chirie. Până să mă despart de iubitul meu, am locuit la el”, a explicat Otilia Bilionera, potrivit Fanatik.