New kids on the block – pregătește-te pentru școală la Iulius Mall Suceava și primești premii care te reprezintă!

Începe un nou an școlar! Nerăbdători sau nu, este startul ce resetează etapele dezvoltării copiilor, cu noi comportamente, pasiuni, așteptări de la ei și de la cei din jur, dar și cu noi personalități, pe care și le exprimă în cele mai surprinzătoare moduri. Mai dezinvolți, mai siguri pe ei și mai curajoși. Sunt tânăra generație, sunt new kids on the block. Noi începuturi vin cu noi surprize la Iulius Mall Suceava, unde pregătirile pentru școală aduc premii de împărțit cu prietenii și colegii.

 

Simți că începutul noului an școlar este prilej de schimbare? Te inspiră pentru a da refresh garderobei, astfel încât să te reprezinte așa cum ești, te încurajează să cauți rechizitele și accesoriile care să te ajute să te dezvolți în cea mai bună versiune a ta, te provoacă să-ți urmezi pasiunile, indiferent dacă sunt orientate spre sport, muzică, artă sau doar amuzament? În magazinele Iulius Mall Suceava găsești răspunsul. Ai la dispoziție o varietate de branduri fashion și sport din care să-ți alegi outfit-urile cool prin care să-ți exprimi personalitatea, librării și magazine care îți devin parteneri în educație, gadget-urile care transformă studiul într-o experiență interactivă, restaurante și cafenele unde te poți reconecta cu ceilalți colegi și multe motive să fii TU cu adevărat. 

În plus, ți-am pregătit și premii la cumpărături! Astfel, până pe 11 septembrie 2022, dacă faci cumpărături de minimum 400 lei din magazinele Iulius Mall Suceava și vii cu bonurile la Centrul Informațional, vei primi unul dintre premiile instant, în funcție de norocul tău la Rota cu Premii. Premiile vor fi oferite primilor 108 clienți înregistrați în campanie, din fiecare zi, și constau în vouchere cu valori diferite la: Atlantis Gold, Meli Melo, The Makeup Shop, Sport Vision, Skechers, Playsmartshop, Mado, Promenade, Delicitate, Sale e Pepe, Yoyo Corn, Oscar Cleaning și Secom. Automat, participanții vor fi înscriși și la tombola dedicată începutului de an școlar, în urmă căreia patru clienți norocoși vor fi desemnați câștigători. Doi dintre ei vor putea explora universul cunoașterii cu ajutorul unui Laptop Asus 15 FHD,  în timp ce ceilalți doi vor explora orașul pe trotineta electrică Xiaomi MI PRO2

 

New kids on the block se pregătesc pentru școală la Iulius Mall Suceava!